Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Aby napewno ładna? :P
fish
post 9.01.2010, 18:02
Post #1

BMW

Grupa: Użytkownik
Użytkownik nr: 40

Mam pytanie głównie do chłopców: Czy ta dziewczyna naprawdę jest ładna? Bo moi znajomi są podzieleni, ale raczej na plus, ale ja jakoś nie jestem przekonana tongue.gif

To już ładniejsza moim zdaniem jest ta dziewczyna:

chociaż akurat taki typ urody nie bardzo mnie przekonuje tongue.gif Ale z dwojga złego wolę w 100% tą drugą. Tutaj jest z bliska:

Na moje kobiece oko ta dziewczyna coś w sobie ma, ale będąc chłopakiem chyba raczej taka by mnie nie zainteresowała.

I po raz kolejny muszę Wam powiedzieć, że dziewczyny przy samochodach to nienajlepszy pomysł. Nie wiem, jak chłopcy, ale my-dziewczyny zdecydowanie zwracamy uwagę na dziewczynę, jej figurę, makijaż, a dopiero później na całą resztę, czyli tutaj: na autko tongue.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
amanda8x
post 10.01.2010, 10:58
Post #2

Audi

Użytkownik nr: 30

E tam ładna, ty to chyba NIE WIDZIAŁAŚ ładnej dziewczyny. Te obydwie są jakieś takie dziwne, jedna wygląda jak CHŁOP, druga wygląda jak CHOMIK! Ale ten samochód tu na tym trzecim zdjęciu ma PRZECUDOWNY kolor! Normalnie zakochałam się! W ogóle to niebieski to jest mój UKOCHANY kolor (tak jak mój ukochany Tygrysek biggrin.gif !!) i mi się podobają wszystkie samochody co są w takim kolorze.

+Quote Post
mickey
post 30.01.2010, 20:26
Post #3

Fiat
**

Użytkownik nr: 50

Ta pierwsza bardziej przypomina mi mężczyznę niż kobietę. Jakąś taką szczękę jak bokser ma. Mi się nie podoba.
Druga jest za młoda jak dla mnie to nawet nie będę się zastanawiał.
Samochodu na pierwszym zdjęciu raczej nie widać, ale jak mi się dobrze wydaje to on ma automatyczną skrzynię to dla mnie odpada, nie jestem takim zainteresowany. Tego drugiego też za bardzo nie widać. Mogę powiedzieć że przud ma całkiem ładny a o reszcie to nie będę pisał bo nawet nie wiem co to jest za model.

+Quote Post
ganitka
post 14.02.2010, 13:51
Post #4

Ford
**

Użytkownik nr: 54

Nie byłam na żadnych wystawach i nawet nie potrafię sobie wyobrazić, jakie zadanie mają takie dziewczyny poza przyciąganiem uwagi do siebie (bo na pewno nie do samochodu).

One mogłyby fajnie wyglądać, gdyby to był taki żywy pokaz, czyli jakby te samochody nie stały, tylko jakby hostessy nimi jeździły, żeby były jakieś pokazy na ulicach czy na torach, jakieś slalomy, konkurs w szybkim rozpędzaniu się.
To mogłoby być ciekawe, a nie takie tylko stanie przy aucie i uśmiechanie się.

+Quote Post
malami
post 21.04.2010, 23:27
Post #5

Fiat
**

Użytkownik nr: 101

Jak w Spodku były Targi motoryzacyjne to hostessy nie dość, że były naprawdę śliczne ( jak prawdziwe laleczki barbie) ubrane w sexy kostiumiki i szpileczki. A samochody obracały się wolno na takich platformach. A wraz z nimi hostessy. Fajnie to wyglądało, bo większość hostess była ubrana pod kolor lakieru samochodu który prezentowały. A co robią hostessy na takich pokazach? Poprzez swoją osobę starają się zainteresować publiczność autem smile.gif A poza tym to nigdy nie spotkałam się z tym,żeby hostessy jeździły autami....

+Quote Post
Daria28
post 19.06.2010, 12:42
Post #6

Syrena
*

Użytkownik nr: 118

mysle podobnie...ta pierwsza Pani nie jest aż tak łądna. Twarz ma nie ciekawą no i biustu prawie wcale...ta druga Pani ma ładniejszą urodę, delikatną twarz i taką słodką. No ale o gustach się nie dyskutuje...wieć co facet to inna opinia. Moim zdaniem warto pamiętać, że za 30 lat wszyscy bedziemy brzydcy:) młodośc jest piękna, niestety potem dochodzi starość. Dlatego liczy się to co jest w głowie.

+Quote Post
marusgisz
post 29.06.2010, 16:59
Post #7

Polonez
*

Użytkownik nr: 99

hmmm faktycznie ta pierwsza kobieta ma twarz jak bokser i to juz po kilkunastu przegranych walkach....a ta druga taka troszke malo seksowna jak na hostesse no ale jak sie nie ma co sie lubi wink.gif samochodow w sumie widac troszke malo, ale to suzuki niebeiskie wydaje sie calkiem fajne.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

Tropiciel cen Sprzedaj swój samochód Auto szukacz
Kupujesz używane auto?Sprawdź
Czy wiesz, że...

w Polsce stworzono samochód, który przyspiesza od 0 do100 km w ciągu 3,2 sek.?

i będzie on mógł konkurować z najlepszymi samochodami w swoim segmencie...

BMW X3 xDrive35d: Z dużej chmury... duży deszcz

BMW X3 xDrive35d: Z dużej chmury... duży deszcz

Drugą generację BMW X3 miałem okazję poznać może nieco ponad rok temu. Wrażenia były niezłe, ale jednak czegoś mi wówczas brakowało. Do teraz. Do momentu, gdy dostałem w swe ręce najmocniejszą wersję silnikową, z trzylitrową jednostką wysokoprężną, z podwójnym doładowaniem i potężnym stadem koni mechanicznych, w liczbie 313 sztuk, które tylko czekają, by zmusić je do wysiłku.
Audi na Mille Miglia 2012

Audi na Mille Miglia 2012

Mille Miglia: żadna inna parada oldtimerów nie obrosła tak w mity, jak ten rajd pojazdów zabytkowych, żadne inne wydarzenie nie przyciąga tak wielu entuzjastów starych samochodów z całego świata. Do udziału w pełnym przygód rajdzie, który 17 ma...
Volvo XC60 2,4d Kinetic

Volvo XC60 2,4d Kinetic

2009
66.862 km
109.900 PLN
Infiniti M37 S Premium

Infiniti M37 S Premium

2010
18.471 km
194.900 PLN
Audi A6 Quattro Avant 3,0 TDI

Audi A6 Quattro Avant 3,0 TDI

2008
115.000 km
112.300 PLN

Infiniti EX30 D GT Premium

Infiniti EX30 D GT Premium

2010
37.526 km
176.900 PLN
Lexus  GS450 Hybryda

Lexus GS450 Hybryda

2008
110.875 km
124.900 PLN
Volvo S60 Automat

Volvo S60 Automat

2011
34.760 km
112.900 PLN

Porsche Cayenne S

Porsche Cayenne S

2007
119.930 km
134.900 PLN
Audi A8

Audi A8

2009
113.018 km
179.900 PLN
Volvo XC60 2,4d Automat

Volvo XC60 2,4d Automat

2009
81.444 km
122.900 PLN

Niesprawność

Niesprawność "suszarki" czy oszustwo?

Wyobraźcie sobie, że jedziecie z prędkością około 60 km/h i nagle zatrzymuje was stojący na poboczu radiowóz. Funkcjonariusz prosi o dokumenty i pokazuje pomiar z "suszarki", który wskazuje 80 km/h. Niemożliwe? A taki właśnie przypadek zdarzył się jednemu z naszych czytelników. Co można zrobić w takiej sytuacji?
Citroen DS4 1.6 HDi So Chic

Citroen DS4 1.6 HDi So Chic

Citroen po raz kolejny udowadnia, że żaden segment mu niestraszny. Model DS4 z dumnie uniesioną głową wchodzi między kompakty klasy premium.

RSS
Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 18.05.2012 - 4:43