Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Finezyjna reklama na targach
fish
post 21.11.2009, 9:47
Post #1

BMW

Grupa: Użytkownik
Użytkownik nr: 40

Co powiecie na taką reklamę firmy? wink.gif Pewnie większość panów bardzo chętnie przyjęłaby tą hostessę, żeby chodziła w ubranku z nazwą ich firmy biggrin.gif
Pani moim zdaniem całkiem w porządku, tylko ubranie myślę, że zbyt wyzywające. Ona powinna próbować zwrócić na siebie uwagę zachowaniem, sylwetką, ale nie biustem. A tak przy okazji, to stoi obok bardzo ładnego autka, co też daje jej kilka punktów na plus smile.gif
Myślicie, że z mniejszym dekoltem też by tak ładnie wyglądała?

Załączony plik  Image2.jpg ( 40.97K ) Suma pobrań: 13
Go to the top of the page

+Quote Post
ch3cooh
post 23.11.2009, 17:23
Post #2

Porsche

Użytkownik nr: 26

Powiedzmy sobie szczerze, nikt jej tam nie zatrudnił dla intelektu, ale po to aby przyciągała męskie spojrzenia. Nie wiem czemu doczepiłaś się jej biustu, wcale nie jest jakiś imponujący, a jedynie odsłonięty w inny sposób niż zwykle - niejedna kobieta codziennie wychodzi na ulicę pokazując o wiele większą część swojego biustu, ale odsłania go w jego górnej części, tu góra jest zasłonięta, a odsłonięte nieco z boku.

+Quote Post
amanda8x
post 24.11.2009, 19:16
Post #3

Audi

Użytkownik nr: 30

Ja bym ją ZDECYDOWANIE przyjęła! Ma śliczny uśmiech i strasznie fajną fryzurę! No i figurkę też ma bomba! Na pewno WSZYSCY faceci by się za nią oglądali. A samochód, ten co tam za nią stoi, też jest GENIALNY! W ogóle takie drzwi co się otwierają do góry są WSPANIAŁE! Jak ja bym chciała, żeby mój Tygrysek takie miał... I w ogóle ten przód tego samochodu na zdjęciu jest taki oryginalny, no MIODZIO!

+Quote Post
rydzyniak
post 25.11.2009, 1:11
Post #4

Porsche

Użytkownik nr: 10

CYTAT(fish @ 21.11.2009, 9:47) *
Co powiecie na taką reklamę firmy? wink.gif Pewnie większość panów bardzo chętnie przyjęłaby tą hostessę, żeby chodziła w ubranku z nazwą ich firmy biggrin.gif
Pani moim zdaniem całkiem w porządku, tylko ubranie myślę, że zbyt wyzywające. Ona powinna próbować zwrócić na siebie uwagę zachowaniem, sylwetką, ale nie biustem. A tak przy okazji, to stoi obok bardzo ładnego autka, co też daje jej kilka punktów na plus smile.gif
Myślicie, że z mniejszym dekoltem też by tak ładnie wyglądała?

Załączony plik  Image2.jpg ( 40.97K ) Suma pobrań: 13

Czy rzeczywiście wygląda ładnie? Nie powiedziałbym. Taka sama kobieta jak tysiące innych. A co do samochodu, cóż. Nie twierdzę, że jest brzydki. po prostu to nie moja bajka.

+Quote Post
smerfik
post 26.11.2009, 19:25
Post #5

BMW

Użytkownik nr: 29

Laska fajna, choć nie zachwycająca, cały efekt daje to wdzianko. I w normalnej miniówce nie robiła by takiego wrażenia. Zresztą osobiście wolę brunetki, z doświadczenia wiem, że są bardziej kumate smile.gif

Widzę że Amandzia gustuje w pomarańczowych samochodach z wielkim pługiem z przodu. To się dobrze składa, bo jak tylko spadnie śnieg to na ulicach zaroi się od takich smile.gif

+Quote Post
ganitka
post 22.01.2010, 18:37
Post #6

Ford
**

Użytkownik nr: 54

No mi się też wydaje, że to jest wszystko przez to ubranie. I jeszcze trochę dodaje to, że ona się uśmiecha, a nie stoi ponuro. W samochodzie nie podoba mi się to, że drzwi się otwierają do góry. Nie widzę siebie w czymś takim. Podjeżdżam do pracy, czy pod jakiś sklep i wysiadam otwierając drzwi do góry - wielkie wydarzenie na ulicy murowane. Wszyscy by się lampili. I po co?

+Quote Post
marusgisz
post 26.04.2010, 21:44
Post #7

Polonez
*

Użytkownik nr: 99

No samochód, jak by to powiedzieć- bez fajerwerków. A dziewczyna no taka jak wiele innych. Możliwe, że jak chodziłem po supermarkecie czy stałem na stacji benzynowej w kolejce żeby zapłacić taka sama stała obok mnie, ale bez tego intrygującego wdzianka nie działa jakoś szczególnie nęcąco na mężczyzn. Uważam, że na hostessę pasuje idealnie i nie ma się u niej do czego doczepić. To, że mały/duży biust? Cóż, nie każdy jest idealny. Ale jej też nie jest przecież najgorszy. Ale tak jak i smerfik wolę brunetki wink.gif

+Quote Post
malami
post 25.05.2010, 22:07
Post #8

Fiat
**

Użytkownik nr: 101

Hmmm no trzeba przyznać ze kostiumik działa bardzo nęcąco na facetów. ale wydaje mi się że z urody dziewczyna taka sobie- szału nie ma. po prostu jest ładna i ma figurkę i dlatego stala sie hostessa. a co do auta to hmmmm..... juz sam kolor razi mnie do siebie, juz nie mowiac o drzwiach ktore zrobily by wokol siebie wiecej szumu nic ja potrafie zrobic. no ale coz, co kto lubi jednym moze sie podobac dziewczyna promujaca samochod, innym sam samochod a jeszcze innym i to i to smile.gif

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

Tropiciel cen Sprzedaj swój samochód Auto szukacz
Kupujesz używane auto?Sprawdź
Czy wiesz, że...

pierwsze Camaro LZ1 zostało sprzedane za 250 000 dolarów?

Zobacz jak wyglądał ten niezwykły samochód.

Toyota Hilux 3.0 D-4D SR5 A/T: Więcej niż pickup

Toyota Hilux 3.0 D-4D SR5 A/T: Więcej niż pickup

Pickup to z definicji prosty pojazd użytkowy służący do pracy, a więc mocny i trwały. Warunki te idealnie spełnia produkowana od 1968 r. Toyota Hilux, która zdążyła znaleźć na całym świecie już prawie 14 milionów nabywców. Mimo swego roboczego charakteru, wcale nie musi być spartańsko wyposażona.
MINI United 2012 - niezapomniane wydarzenie

MINI United 2012 - niezapomniane wydarzenie

Tegoroczna edycja MINI United w Le Castellet we Francji zgromadziła ponad 30 tysięcy osób z niemal 50 krajów. Fani tej legendarnej brytyjskiej marki bawili się na torze Circuit Paul Ricard w rytmie samochodowych silników, przy akompaniamencie...
Volvo XC60 2,4d Kinetic

Volvo XC60 2,4d Kinetic

2009
66.862 km
109.900 PLN
Infiniti M37 S Premium

Infiniti M37 S Premium

2010
18.471 km
194.900 PLN
Audi A6 Quattro Avant 3,0 TDI

Audi A6 Quattro Avant 3,0 TDI

2008
115.000 km
112.300 PLN

Infiniti EX30 D GT Premium

Infiniti EX30 D GT Premium

2010
37.526 km
176.900 PLN
Lexus  GS450 Hybryda

Lexus GS450 Hybryda

2008
110.875 km
124.900 PLN
Volvo S60 Automat

Volvo S60 Automat

2011
34.760 km
112.900 PLN

Porsche Cayenne S

Porsche Cayenne S

2007
119.930 km
134.900 PLN
Audi A8

Audi A8

2009
113.018 km
179.900 PLN
Volvo XC60 2,4d Automat

Volvo XC60 2,4d Automat

2009
81.444 km
122.900 PLN

Jednorazowa amortyzacja także dla osobówek

Jednorazowa amortyzacja także dla osobówek

Jednorazowa amortyzacja nie jest przeznaczona dla samochodów osobowych. Mogą z niej skorzystać tylko osoby posiadające samochód ciężarowy. Generalnie są to te samochody, których masa całkowita przekracza 3,5 tony. Ale są wyjątki. Mniejsze samochody także można jednorazowo amortyzować, gdy spełniają one dodatkowe warunki wskazane w ustawie. Potrzebna jest też właściwa dokumentacja, jak świadectwo homologacji.
Zza kierownicy - Skoda Octavia 2,0 TDI CR

Zza kierownicy - Skoda Octavia 2,0 TDI CR

Skoda Octavia to zdaniem wielu użytkowników idealne narzędzie pracy i doskonałe auto rodzinne - jest elegancka, bardzo przestronna i w większości wersji silnikowych wystarczająco dynamiczna. W stosunku do drugiej generacji modelu wprowadzonej...

RSS
Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 21.05.2012 - 16:47