Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> I więcej fajnych policjantek
Berto
post 15.09.2010, 10:33
Post #1

Trabant
*

Grupa: Użytkownik
Użytkownik nr: 157

http://yanosik.pl/galerie/?album=1&gallery=5 ponieważ mój poprzedni temat wzbudził wasze zainteresowanie to postanowiłem przesłać stronkę, w której jest trochę więcej takich zdjęć. Oczywiście mam nadzieje, że nikt nie uwierzył, że w Poznaniu są na serio takie policjantki. Bardziej tutaj chodziło o zwrócenie uwagi na problem dot. częstych mandatów oraz by poprawić bezpieczeństwo.
Go to the top of the page

+Quote Post
Tomuś
post 15.09.2010, 20:56
Post #2

Bentley

Użytkownik nr: 160

Policjantki jak policjantki, im mniej wlepiają mandatów tym atrakcyjniejsze robią się w oczach mężczyzn. A te zaprezentowane na tych zdjęciach to mogły by mi wypisać a wypisać tych mandatów i wcale bym się nie obraził. Co do poprawy bezpieczeństwa to każda piękna kobieta na drodze czy też przy drodze wink.gif może strasznie to bezpieczeństwo obniżyć kierując uwagę kierowcy nie na drogę a na swoje wdzięki. Szkoda trochę że tak piękne policjantki są rodzynkami i częściej podczas kontroli mamy do czynienia z Panami Policjantami.

+Quote Post
monalisa
post 15.09.2010, 21:14
Post #3

Audi

Użytkownik nr: 146

Ale ta praca niestety jest bardzo stresująca i może nam kobietom szkodzić. A po drugie mężczyźni za bardzo nas kobiet nie chcą dopuścić do zawodów,które na ogół były zawsze postrzegane jako męskie. Byłam na stronie, której link tutaj podano i jestem pod wielkim wrażeniem. Naprawdę bardzo fajne laski i faceci napewno chcieliby jak najwięcej takich obrazków ogladać na polskich drogach. Czyż nie?

+Quote Post
PABLO
post 20.11.2010, 21:09
Post #4

Ford
**

Użytkownik nr: 250

Takie fajne policjantki to można podziwiać i oczywiście przestrzegać prawa, we Włoszech smile.gif Panie bardzo eleganckie, ani trochę męskie - wręcz esencja kobiecości, kulturalne, piękne i bardzo poważane. Żadnej dyskryminacji! Czasem aż się człowiek sam ma ochotę zdjąć nogę z gazu i pojechać woooolnieeeej smile.gif A tak poważnie to naprawdę ładny i miły dla oka widok.

+Quote Post
MANARA
post 20.11.2010, 21:27
Post #5

Audi

Użytkownik nr: 142

Niektóre policjantki to są tak wspaniałe i kobiece, że aż... Właśnie wtedy na drogach robi się przyjemniej jak się widzi takie dziewczyny, a w szczególności w pięknych mundurach. Ale takie kostiumy są nie dostępne dla naszych kobiet policjantów , a to wielka szkoda, bo są bardziej seksowne i wygodniejsze od tych, które mają w tej chwili dostępne w policji.

+Quote Post
speedy_gonzales
post 23.11.2010, 10:53
Post #6

Polonez
*

Użytkownik nr: 259

Gdyby takie policjantki patrolowały nasze drogi, chętnie bym przekroczył predkość, i dał się zatrzymać. Oczywiście w granicach rozsądku wink.gif Niestety, takie rzeczy to tylko w Erze się zdarzają. Nasze policjantki mają brzydkie mundury, wygladają mało atrakcyjnie, a do tego są niesympatyczne delikatnie mówiąc. Zapewne wynika to z faktu wywzszania się i pokazania kto tutaj ma władzę. Zawód policjanta od zawsze był męskim zawodem i pewnie z tego to wynika. Może kiedyś to się zmieni, i na naszych drogach patrolować będą piękne kobiety w sexownych mundurach, z uroczym usmiechem na twarzy będą mówiły "przekroczył pan predkość, wyprzedzał w miejscu niedozwolonym, 350 zł i 7 punktów karnych, zgadza się pan na przyjęcie mandatu czy nie?" wink.gif

+Quote Post
MAX
post 24.11.2010, 10:38
Post #7

Syrena
*

Użytkownik nr: 255

Moim zdaniem to cała ekipa policji powinna tak wyglądać. Ewentualnie kilku panów pozostawałoby za biurkami na miejscu, a piękne Panie patrolowałyby ulice. Każda piękna kobieta zwraca uwagę mężczyzny, a tym bardziej w takim mundurku to od razu można się rozkojarzyć. Szkoda tylko, że jest ich tak mało, że do tej pory miałem przyjemność tylko raz natrafić osobiście na taką Panią. Szczęśliwie dla mnie była to bardzo miła rozmowa i skończyło się o dziwo na pouczeniu. A więc prośba do Pań policjantek, wyruszajcie na drogi pilnować porządku i zatrzymywać niewinnych, spragnionych mężczyzn. Pozdrawiam smile.gif

+Quote Post
AGA
post 24.11.2010, 16:38
Post #8

Audi

Użytkownik nr: 246

znowu piękne panie policjantki w sexownych mundurach, mają cieszyć oko męską część społeczeństwa. A co z nami kobietami? Równiez jesteśmy kierowcami, i mamy wlepiane mandaty. Dlaczego nie mamy przy tym cieszyć swego pięknego oka, cudownie zbudowanym, przystojnym policjantem w dobrze skrojonym mundurze? Więc stróże prawa biegnijcie na basen, siłownie itp zakładajcie mundury i do patrolowania ulic zachęcam smile.gif Więc MAX pamiętaj rónież o nas "każdy przystojny mężczyzna, a tym bardziej w dobrze skrojonym mundurze, zwraca uwagę kobiet wink.gif " ja miałam NIESTETY "przyjemność" natrafić na kobietę policjantkę i nie wspominam tego miło. Była mało przyjemna i strasznie złośliwa i wlepiła wysoki mandat ... ale za to z panami policjantami radzę sobie biggrin.gif

+Quote Post
kamcio
post 25.11.2010, 8:11
Post #9

Ford
**

Użytkownik nr: 166

Piękne Panie policjantki cieszą nie jedno oko. Nie dziwię się tu przedmówczyni, że tak samo jak my mężczyźni kobiety chciałyby nacieszyć też swoje oko. W związku z tym mam propozycję, aby kierowców kobiety zatrzymywali policjanci mężczyźni, a nas Panów sexowne policjantki. Będzie sprawiedliwie dla każdego. Tylko pozostaje kwestia tego typu jak z daleka ma taki policjant rozróżnić czy właśnie jedzie kierowca, który jest kobietą czy mężczyzną?! A może macie własne pomysły na pogodzenie tych spraw? smile.gif

+Quote Post
adam85
post 16.01.2011, 12:45
Post #10

Audi

Użytkownik nr: 264

chętnie bym się zgodził na kotrolę dokonaną przez panie policjantki mrr..wink.gif Niestety u nas z tym jest kiepsko, jeśli juz są jakieś panie to chcą za wszelką cenę udowodnić, że dorównują swoim kolegom i pokazują "kto tu rządzi". Nawet z facetami jest się łatwiej dogadać i czasem kończy się tylko na pouczeniu wink.gif Zbyt ambitne podejście do zawodu w wykonaniu pań według mnie wink.gif

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

Tropiciel cen Sprzedaj swój samochód Auto szukacz
Kupujesz używane auto?Sprawdź
Czy wiesz, że...

wystarczy tylko przełamać strach aby uratować życie ofiarom wypadku ?

poznaj zakres pierwszej pomocy i zobacz szkoleniowe filmy...

Toyota Hilux 3.0 D-4D SR5 A/T: Więcej niż pickup

Toyota Hilux 3.0 D-4D SR5 A/T: Więcej niż pickup

Pickup to z definicji prosty pojazd użytkowy służący do pracy, a więc mocny i trwały. Warunki te idealnie spełnia produkowana od 1968 r. Toyota Hilux, która zdążyła znaleźć na całym świecie już prawie 14 milionów nabywców. Mimo swego roboczego charakteru, wcale nie musi być spartańsko wyposażona.
MINI United 2012 - niezapomniane wydarzenie

MINI United 2012 - niezapomniane wydarzenie

Tegoroczna edycja MINI United w Le Castellet we Francji zgromadziła ponad 30 tysięcy osób z niemal 50 krajów. Fani tej legendarnej brytyjskiej marki bawili się na torze Circuit Paul Ricard w rytmie samochodowych silników, przy akompaniamencie...
Volvo XC60 2,4d Kinetic

Volvo XC60 2,4d Kinetic

2009
66.862 km
109.900 PLN
Infiniti M37 S Premium

Infiniti M37 S Premium

2010
18.471 km
194.900 PLN
Audi A6 Quattro Avant 3,0 TDI

Audi A6 Quattro Avant 3,0 TDI

2008
115.000 km
112.300 PLN

Infiniti EX30 D GT Premium

Infiniti EX30 D GT Premium

2010
37.526 km
176.900 PLN
Lexus  GS450 Hybryda

Lexus GS450 Hybryda

2008
110.875 km
124.900 PLN
Volvo S60 Automat

Volvo S60 Automat

2011
34.760 km
112.900 PLN

Porsche Cayenne S

Porsche Cayenne S

2007
119.930 km
134.900 PLN
Audi A8

Audi A8

2009
113.018 km
179.900 PLN
Volvo XC60 2,4d Automat

Volvo XC60 2,4d Automat

2009
81.444 km
122.900 PLN

Jednorazowa amortyzacja także dla osobówek

Jednorazowa amortyzacja także dla osobówek

Jednorazowa amortyzacja nie jest przeznaczona dla samochodów osobowych. Mogą z niej skorzystać tylko osoby posiadające samochód ciężarowy. Generalnie są to te samochody, których masa całkowita przekracza 3,5 tony. Ale są wyjątki. Mniejsze samochody także można jednorazowo amortyzować, gdy spełniają one dodatkowe warunki wskazane w ustawie. Potrzebna jest też właściwa dokumentacja, jak świadectwo homologacji.
Zza kierownicy - Skoda Octavia 2,0 TDI CR

Zza kierownicy - Skoda Octavia 2,0 TDI CR

Skoda Octavia to zdaniem wielu użytkowników idealne narzędzie pracy i doskonałe auto rodzinne - jest elegancka, bardzo przestronna i w większości wersji silnikowych wystarczająco dynamiczna. W stosunku do drugiej generacji modelu wprowadzonej...

RSS
Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 21.05.2012 - 17:21