Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Klient nasz pan, czyli prawdziwy kobiecy samochód
fish
post 24.11.2009, 21:31
Post #1

BMW

Grupa: Użytkownik
Użytkownik nr: 40

Nie wiem, czy już o tym słyszeliście – o tym było głośno już kilka miesięcy temu. W Bombaju jakaś firma wymyśliła sobie taksówki dla pań. Podkreślę: tylko dla pań smile.gif no i ewentualnie dla chłopców, bo do takiej taksówki wstęp mają chłopcy do 12. roku życia.
Te taksówki są typowo damskie, ponieważ uwagaaaaa... tatatadam.... są wyposażone w specjalne lusterka i zestawy do makijażu biggrin.gif A i do pielęgnacji pazurków coś się w nich znajdzie. Szkoda, że w Polsce takich nie ma... Ach... wink.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
striker
post 25.11.2009, 16:35
Post #2

Ford
**

Użytkownik nr: 44

W takim razie ja poprosze takie tylko dla panow, z dobrze zaopatrzonym barkiem, dwiema cycatymi laskami dla towarzystwa. Zazyczyłbym sobie jeszcze tv z jakims dobrym filmem i playstation smile.gif

Watpie zeby ten pomysl wypalil i byl oplacalny. W taksowce spedza sie tak naprawde max 20 minut, wiec gdzie tam czas na jakies zabiegi pielegnacyjne.

+Quote Post
wiel26
post 6.12.2009, 11:53
Post #3

Mercedes

Użytkownik nr: 31

Oddzielne wersje dla pań i panów można by wprowadzić w pociągach czy samochodach, gdzie człowiek spędza powiedzmy od 2 nawet do 12 godzin. Wtedy można oczekiwać jakichś typowo męskich czy typowo kobiecych udogodnień. W taksówce, no cóż, można co najwyżej postać w korku. A jeśli jest to wieczorny kurs, to czasami nie trwa nawet 10 minut. Nie znam się, ale podejrzewam, że takie manicure trwa pewnie z godzinę.

+Quote Post
asia_b
post 14.01.2010, 7:14
Post #4

BMW

Użytkownik nr: 32

Bardzo fajnie smile.gif Tylko obawiam się, że makijaż w czasie jazdy byłby dość ekstremalną sprawą. Jeśli już robić/poprawiać makijaż, to raczej na postoju, w korku, lub już po dojechaniu na miejsce, ale to są akurat takie drobne szczególiki, które wcale nie wpływają źle na moją ocenę tego samochodu smile.gif
Być może Wam też się to często przytrafia: ja gdy wychodzę z domu bez pilniczka, to zawsze jakiś paznokieć mi się złamie. Natomiast nigdy nie zdarza mi się, gdy jestem "dobrze wyposażona" smile.gif Więc znów plusik dla taksówki.

+Quote Post
garfield
post 14.01.2010, 19:20
Post #5

Ford
**

Użytkownik nr: 45

To się nie powinno nazywać taksówką. Ja bym to nazwał salonem na kółkach. Fajny pomysł na biznes. Wystarczy kupić busa. Wyposażyć go jak salon. I podjeżdżać wieczorami pod dyskotekę. W ofercie:
szybka reanimacja tipsów,
profesjonalny makijaż,
korekta rozwalonej fryzury,
i drobne poprawki krawieckie.
To co zakładamy interes?

+Quote Post
asia_b
post 17.01.2010, 19:33
Post #6

BMW

Użytkownik nr: 32

A dlaczego busa? Do busa młode dziewczyny raczej nie chciałyby wsiadać. Chyba że zrobiłbyś go na bóstwo, powiedzmy namalowałbyś na nim jakąś ciekawą grafikę i zamontował kilka ładnych światełek na zewnątrz. Poza tym musiałbyś założyć odpowiednie oświetlenie wewnątrz, bo przy wieczornej szarówce wykonanie ładnego makijażu byłoby niesamowicie trudne. Jeśli założysz taką firmę, będę Ci z chęcią służyć poradą smile.gif

+Quote Post
fish
post 24.01.2010, 22:06
Post #7

BMW

Użytkownik nr: 40

Striker: 20 minut w kryzysowej sytuacji to jest kupa czasu biggrin.gif Jak się złamie paznokieć, wystarczy 10 minut, żeby rączki doprowadzić do ładnego stanu. Jak kosmyk gdzieś wylezie ze starannie upiętej fryzurki, z pomocą drugiej osoby też 10 minut wystarczy wink.gif

Wiel26: Czy Ty kiedyś jechałeś pociągiem? Ty wiesz, jak tam trzęsie? Nie ma szans, żeby cokolwiek zrobić, bo prędzej się porzygasz (wybacz dosłowność, ale taka prawda tongue.gif )

Garfield: Ja chętnie założę biggrin.gif Tylko na razie mnie nie stać tongue.gif Ale pomysł jest przyszłościowy.

+Quote Post
ch3cooh
post 26.01.2010, 20:11
Post #8

Porsche

Użytkownik nr: 26

20 minut to kupa czasu. Koleżanko powiedz to mojej żonie, gdy wychodzimy gdzieś razem wieczorem. Niestety z Waszym makijażem i szykowaniem jest tak, że w ostatniej chwili jest nagle mnóstwo rzeczy do zrobienia, tuż przy wyjściu nagle cała koncepcja upada, bo bucik jest przybrudzony, a do innych butów trzeba zmienić sukienkę, do sukienki makijaż, biżuterię itd.
Oj nie widzę tego w taksówce, ale ten mobilny salon jest już bardziej realny.

+Quote Post
monalisa
post 20.09.2010, 21:07
Post #9

Audi

Użytkownik nr: 146

Bardzo fajny pomysł, znaleźli niszę rynkową i pomysł chyba wypalił. Fajnie wsiąść do takiej taksówki, do której wstępu nie mają mężczyźni. Na pewno mężczyźni zazdroszczą kobietom takich taksówek. Są one dostosowane do potrzeb kobiecych i bardzo dobrze. Mężczyźni mają inne priorytety niz my kobiety, więc może dla nich pojawi się taki pomysł na męską taksówkę.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

Tropiciel cen Sprzedaj swój samochód Auto szukacz
Kupujesz używane auto?Sprawdź
Czy wiesz, że...

Toyota Verso S to jedyny samochód w swojej klasie o długości poniżej 4 metrów?

co pozwala z łatwością manewrować w wąskich uliczkach i zatłoczonych parkingach. Jednocześnie wewnątrz pojazdu wygodnie podróżują wszyscy pasażerowie

Toyota Hilux 3.0 D-4D SR5 A/T: Więcej niż pickup

Toyota Hilux 3.0 D-4D SR5 A/T: Więcej niż pickup

Pickup to z definicji prosty pojazd użytkowy służący do pracy, a więc mocny i trwały. Warunki te idealnie spełnia produkowana od 1968 r. Toyota Hilux, która zdążyła znaleźć na całym świecie już prawie 14 milionów nabywców. Mimo swego roboczego charakteru, wcale nie musi być spartańsko wyposażona.
MINI United 2012 - niezapomniane wydarzenie

MINI United 2012 - niezapomniane wydarzenie

Tegoroczna edycja MINI United w Le Castellet we Francji zgromadziła ponad 30 tysięcy osób z niemal 50 krajów. Fani tej legendarnej brytyjskiej marki bawili się na torze Circuit Paul Ricard w rytmie samochodowych silników, przy akompaniamencie...
Volvo XC60 2,4d Kinetic

Volvo XC60 2,4d Kinetic

2009
66.862 km
109.900 PLN
Infiniti M37 S Premium

Infiniti M37 S Premium

2010
18.471 km
194.900 PLN
Audi A6 Quattro Avant 3,0 TDI

Audi A6 Quattro Avant 3,0 TDI

2008
115.000 km
112.300 PLN

Infiniti EX30 D GT Premium

Infiniti EX30 D GT Premium

2010
37.526 km
176.900 PLN
Lexus  GS450 Hybryda

Lexus GS450 Hybryda

2008
110.875 km
124.900 PLN
Volvo S60 Automat

Volvo S60 Automat

2011
34.760 km
112.900 PLN

Porsche Cayenne S

Porsche Cayenne S

2007
119.930 km
134.900 PLN
Audi A8

Audi A8

2009
113.018 km
179.900 PLN
Volvo XC60 2,4d Automat

Volvo XC60 2,4d Automat

2009
81.444 km
122.900 PLN

Jednorazowa amortyzacja także dla osobówek

Jednorazowa amortyzacja także dla osobówek

Jednorazowa amortyzacja nie jest przeznaczona dla samochodów osobowych. Mogą z niej skorzystać tylko osoby posiadające samochód ciężarowy. Generalnie są to te samochody, których masa całkowita przekracza 3,5 tony. Ale są wyjątki. Mniejsze samochody także można jednorazowo amortyzować, gdy spełniają one dodatkowe warunki wskazane w ustawie. Potrzebna jest też właściwa dokumentacja, jak świadectwo homologacji.
Zza kierownicy - Skoda Octavia 2,0 TDI CR

Zza kierownicy - Skoda Octavia 2,0 TDI CR

Skoda Octavia to zdaniem wielu użytkowników idealne narzędzie pracy i doskonałe auto rodzinne - jest elegancka, bardzo przestronna i w większości wersji silnikowych wystarczająco dynamiczna. W stosunku do drugiej generacji modelu wprowadzonej...

RSS
Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 21.05.2012 - 17:54