Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Mitsubishi Lancer Evo 10
niedźwiadek
post 29.11.2009, 13:29
Post #1

Ford
**

Grupa: Użytkownik
Użytkownik nr: 43

Chciałbym się z Wami podzielić zdjęciem najfajniejszego moim zdaniem dostępnego na rynku samochodu. Mitsubishi Lancer w ogóle od samego początku mi się podobał strasznie, a już ten 10 jest po prostu genialny.
Auto jest prześwietne z wyglądu, ja sam straszliwie bym chciał takie mieć, tylko że jest jeden jego minus. Pewnie się domyślacie wink.gif Tak, tak... cena... Podejrzewam, że poniżej 200.000 zł to się go raczej nie kupi, a to niestety sprawia, że jest poza moim zasięgiem. Więc na razie wzdycham i zbieram, może koło 60-tki uzbieram w końcu biggrin.gif

Go to the top of the page

+Quote Post
wiel26
post 1.12.2009, 7:05
Post #2

Mercedes

Użytkownik nr: 31

Ładne auta (zresztą poprzednie też były ciekawe), ale pod warunkiem, że nikt ich nie rusza i nie próbuje tjuningować. Widziałem już kilka zwieśniaczonych lancerów, a to dla kogoś tłumik był za mały i komin od pieca go zastąpił, a to spoiler za mały, więc wymienia się go na wielką płetwę jak u walenia. Ja bym stylistyki tego auta nie ruszał, bo jest naprawdę dobrze przemyślana i spasowana.

+Quote Post
asia_b
post 4.12.2009, 7:23
Post #3

BMW

Użytkownik nr: 32

Może już jestem za stara na takie auta, bo moim zdaniem on nie wygląda ładnie. Jego lampy wyglądają strasznie groźnie, do tego ma bardzo duże felgi (których dobór swoją drogą też nie jest zbyt szczęśliwy). Wydaje mi się, że on nie jest dobry na polskie warunki, ponieważ (przynajmniej na tym zdjęciu) wygląda, jakby znajdował się 10 cm nad ziemią, a przyznajcie, że niektóre progi są bardzo wysokie. Za 200.000 zł znalazłabym co najmniej 5 innych naprawdę ładnych i porządnych autek smile.gif

+Quote Post
garfield
post 11.12.2009, 17:02
Post #4

Ford
**

Użytkownik nr: 45

Evo ma coś w sobie. Wszystkie kolejne modele robią furorę. Choć ten jest jak dla mnie trochę za wielki. Chodzi mi o wysokość samego nadwozia.
W wiele bardziej podoba mi się Evo IX. Może i jet starszy, ale według mnie ładniejszy.

Kliknijcie na to zdjęcie. Otworzy się w nowym oknie. Można je wtedy przesunąć do góry i porównać z tym wyżej.
Załączone pliki
Załączony plik  lancer_evo_ix.jpg ( 18.22K ) Suma pobrań: 4

+Quote Post
asia_b
post 13.12.2009, 17:33
Post #5

BMW

Użytkownik nr: 32

Muszę przyznać Ci rację smile.gif To zdjęcie pokazane przez Ciebie jest sporo ładniejsze niż to wyżej. Jak już pisałam - to wyżej wygląda groźniej, stąd może moja awersja.
Mimo to nie zdecydowałabym się na zakup takiego samochodu. Nie trafia w moje gusta. Jego sylwetka mnie nie przekonuje, jest zbyt sportowy, co w moich oczach zupełnie go przekreśla. Nie wyobrażam sobie codziennej jazdy nim z dziećmi do szkoły, przedszkola czy żłobka. Może byłby dobry na pochwalenie się przed innymi, ale przecież to nie jest główny cel posiadania samochodu - pochwalenie się przed znajomymi.

+Quote Post
mickey
post 19.12.2009, 17:27
Post #6

Fiat
**

Użytkownik nr: 50

Chyba troche przesadziłeś z tą ceną. Widziałem ogłoszenia nawet koło 55 tysiaków to za 200 000 musiałbyś nie wiem jak bogatą wersję kupić. Niezłą ma moc bo z tego co zapamiętałem to ma jakieś 140 koni to pewnie jak się depnie to odjerzdża pięknie.
Ja pamiętam jak kiedyś byłem nad jeziorem z rodziną i taki chłopaczek gonił jakieś maluchy bo mu piłką kopneli w zderzak jego Mitsubishi właśnie Evolution.

+Quote Post
QRChuck
post 13.09.2010, 18:03
Post #7

Ford
**

Użytkownik nr: 133

Evo lution jest pięknym przykładem jak powinien ewoluować samochód, w którym kierunku powinna biec jego kariera i motoryzacyjne życie. Każdy był piękny! Pamiętam jak wzdychałem na VIII jak się oglądało WRC i grało w Collina McRae...te piękne czasy kiedy Evo potrafiło zostawić inne marki w tyle, choć teraz jest nadal utożsamieniem siły i mocy wink.gif

--------------------
co...nie podoba ci się jak prowadzę ;)?

+Quote Post
shadow493
post 20.02.2011, 1:13
Post #8

Polonez
*

Użytkownik nr: 295

Oj nie przesadzajcie z tymi 200k. Mało kto by za takie zapłacił tyle pieniędzy. Przecież to tyle samo co wypasiona A5 czy coś. Do 100k max Ale to na prawdę świetne auto, sam bym takie kupił gdybym miał "nawet" to 100 tys wink.gif

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

Tropiciel cen Sprzedaj swój samochód Auto szukacz
Kupujesz używane auto?Sprawdź
Czy wiesz, że...

debiut Forda Mondeo I generacji miał miejsce w 1993 roku?

Najnowszy model zapowiadany jest w 2012 roku a wśród nowych silników zapowiadana jest jednostka benzynowa 2,0 o mocy...

Test Jeep Compass Limited 2.2 CRD 4x4

Test Jeep Compass Limited 2.2 CRD 4x4

Marka Jeep kojarzy się wszystkim z pojazdami przeznaczonymi do jazdy w terenie. Model Compass posiada także zalety samochodu osobowego. Łączy w sobie wiele cech auta miejskiego i terenowego, funkcjonalność wnętrza z osiągami i właściwościami jezdnymi, ekonomię eksploatacji oraz cenę samochodu kompaktowego. Ten niewielki SUV to najmłodsze dziecko marki Jeep. Po raz pierwszy zaprezentowany został w styczniu 2006 na salonie samochodowym North American International Auto Show w Detroit.
Do tanga trzeba dwojga

Do tanga trzeba dwojga

Japończycy od dawna znani są ze swoich umiejętności jazdy w poślizgu. Oglądanie dwóch egzemplarzy Toyoty FT-86 w zsynchronizowanym driftcie przywodzi na myśl taniec. Mróz w Polsce nie odpuszcza dlatego w wielu miejscach łatwo można wpaść w poślizg..
Infiniti EX37 GT

Infiniti EX37 GT

2008
42.758 km
129.900 PLN
Audi A6 sedan (C6)

Audi A6 sedan (C6)

2009
84.134 km
114.900 PLN
Volvo S80 Kinetic

Volvo S80 Kinetic

2008
113.663 km
59.900 PLN

BMW 116i  - 3 door

BMW 116i - 3 door

2011
20 km
75.710 PLN
BMW X5 3,5d

BMW X5 3,5d

2009
113.000 km
179.000 PLN
Infiniti G37 GTX Premium

Infiniti G37 GTX Premium

2010
22.278 km
144.900 PLN

Infiniti M30d S Premium

Infiniti M30d S Premium

2010
20.200 km
221.400 PLN
Infiniti M30d GT Premium

Infiniti M30d GT Premium

2010
39.395 km
209.900 PLN
Infiniti FX37 S Limited Edition

Infiniti FX37 S Limited Edition

2009
49.532 km
198.900 PLN

Auto poleasingowe: okazja czy mina?

Auto poleasingowe: okazja czy mina?

Niska cena, duży przebieg, kiepski stan - tak według obiegowej opinii wygląda auto firmowe trafiające do sprzedaży. Jednak nie zawsze to prawda, czasami zdarzają się też atrakcyjne oferty. Auta używane przez firmy stanowią bardzo liczną grupę na rynku wtórnym. Nie można się temu dziwić, skoro od wielu lat to właśnie firmy nakręcają sprzedaż nowych samochodów. W niektórych markach, np. w Mercedesie, składają one znacznie więcej zamówień niż klienci indywidualni. Zazwyczaj po 3-4 latach eksploatacji wszystkie te samochody trafiają do sprzedaży.
Peugeot 508 2.2 HDi GT

Peugeot 508 2.2 HDi GT

W przeszło 200 lat od powstania marki Peugeot, sprawdzamy co oferuje limuzyna służąca oficjelom Parlamentu Europejskiego. 2 lata temu, w okrągły jubileusz istnienia firmy, Peugeot postawił sobie bardzo ambitne cele, mające zmienić oblicze marki ...

RSS
Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 8.02.2012 - 8:50