Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Najbardziej sportowe auto
hubeliks
post 12.03.2010, 23:03
Post #1

Mazda
**

Grupa: Użytkownik
Użytkownik nr: 67

Na targach motoryzacyjnych w ubiegłym roku pojawiło się takie oto cudo: Porsche 911 gt3. Zgodnie z zapewnieniami producenta jest to najbardziej sportowe auto, jakie dotychczas zostało dopuszczone do ruchu drogowego.
Samochód jest przede wszystkim obniżony, zastosowano tam jakiś specjalny rodzaj zawieszenia. Dzięki temu, że układ wydechowy zrobiono z tytanu oraz że dodatkowo w aucie znajduje się sporo elementów z włókna węglowego, jego waga jest stosunkowo niewielka.

Sam wygląd samochodu jest moim zdaniem bardzo przyzwoity (jak na Porsche przystało :-) ), natomiast nie jestem przekonany do szaro-pomarańczowej wersji.

Go to the top of the page

+Quote Post
ganitka
post 14.03.2010, 21:00
Post #2

Ford
**

Użytkownik nr: 54

Ja bym powiedziała, że to raczej grafitowy, a nie szary.
Nie wiem, czemu Ci się nie podoba. Mi się tam wydaje, że jest OK. Fajnie, że z przodu ma też trochę inny kolor - ta jasnoczerwona wstawka go tak ożywia. Szkoda że więcej samochodów nie wygląda właśnie jak coś tego typu, bo byłoby ciekawiej.
Od zawsze byłam przekonana, że jakby każdy element samochodu był w innym kolorze, to byłoby fajniej.

+Quote Post
niedźwiadek
post 21.03.2010, 10:03
Post #3

Ford
**

Użytkownik nr: 43

Kurde, jakby wszystkie samochody były w różnych kolorach, to oczopląsu by się dostało wink.gif Weźcie sobie to spróbujcie wyobrazić: jedziecie sobie swoją zielono niebiesko czerwoną strzałą, obok was przemyka czarno żółta ciężarówa. Ja bym chyba zwariował po tygodniu biggrin.gif
Dla mnie ten samochód jest przesadzony przez te kolory. Fajny jest, ale te felgi to przegięcie. Kto by w takim chciał pomykać??

+Quote Post
Formułka
post 24.06.2010, 11:35
Post #4

Syrena
*

Użytkownik nr: 119

Ten samochód nie wygląda na prawdziwe auto, bardziej przypomina mi zabakę. Takiego żeleźniaka:) Kolory też ma bardoz oryginalne, żadko spotyka się auto w takich kolorach na ulicy. Połonczenie tych dwóch kolorów, szary i pomarańcza podoba mi się. Przynajmniej auto rzuca się w oczy! Felgi też mi się podobają. A co:) jak oryginalny to oryginalny!

+Quote Post
marusgisz
post 29.06.2010, 17:01
Post #5

Polonez
*

Użytkownik nr: 99

CYTAT(Formułka @ 24.06.2010, 11:35) *
Ten samochód nie wygląda na prawdziwe auto, bardziej przypomina mi zabakę. Takiego żeleźniaka:) Kolory też ma bardoz oryginalne, żadko spotyka się auto w takich kolorach na ulicy. Połonczenie tych dwóch kolorów, szary i pomarańcza podoba mi się. Przynajmniej auto rzuca się w oczy! Felgi też mi się podobają. A co:) jak oryginalny to oryginalny!

mnie tez sie tak wydaje, ze to jest samochodzik ktorym sie jezdzi w jakiejs gierce komputerowej a nie w prawdziwym zyciu. kolory moze sa troszke dziwne dla mnie i mi sie nie podobaja i bardziej widzialabym polaczenie szarego i niebieskiego albo szarego i rozowego.

+Quote Post
LaSaeta
post 6.08.2010, 11:39
Post #6

Ford
**

Użytkownik nr: 120

To ja poproszę ten środkowy, najładniejszy jest smile.gif). Każdy element samochodu w innym kolorze? O matko, to dopiero by była masakra... Nie wyobrażam sobie tego... lusterko różowe, błotnik seledynowy, zderzak żółty, maska turkusowa, drzwi szare, dach pomarańczowy... Eee, to na pewno tak miało być? Jestem jak najbardziej za oryginalnością na polskich drogach ale ze smakiem i nie do przesady. wink.gif

--------------------

+Quote Post
sandan
post 7.08.2010, 8:34
Post #7

Audi

Użytkownik nr: 134

Dlaczego nie taki kolr, mi się bardzo podoba, kiedys jechało Porsche przede mną i miał taki kolor szry metalik. a te wstawki pomarańczowe to taki ładny dodatek. Zwłaszcza, zę lubię kolor pomarańczy. Ale z Porsche to chyba nie jest problem, przecież to jest taka poważna firma motoryzacyjna, że dostaniesz samochód w każdych kolorach i odcieniach. W końcu płąci się za Porsche poważne pieniądze.

+Quote Post
kamcio
post 24.08.2010, 7:54
Post #8

Ford
**

Użytkownik nr: 166

Najładniejsze to w środku, chętnie takie przyjmę w posiadanie biggrin.gif
Jak dla mnie to jeden z najbardziej pożądanych samochodów świata.
Ciekawe czy znalazł by się ktoś kto by takiego nie chciał, to chyba nie możliwe.
Raz miałem przyjemność przejażdżki, której nie zapomnę do końca życia!

+Quote Post
greta
post 25.08.2010, 7:06
Post #9

Mazda
**

Użytkownik nr: 164

Takie cudeńko bez żadnych zastrzeżeń zaliczyć można do absolutnej czołówki w zakresie samochodów dopuszczonych do ruchu publicznego. Obezwładnia swoich posiadaczy niezwykłym urokiem wnętrza, który prezentuje klasyczny, rajdowy styl. To zabawka dla dużych chłopców, a przede wszystkim bogatych. Cóż więcej zbyt bardzo zapiera dech w piersiach, aby pogłębiać się w temacie. Takie piękności to wyłącznie marzenie!

+Quote Post
adelajda
post 31.08.2010, 9:29
Post #10

Audi

Użytkownik nr: 167

Osobiście przypadło mi do gustu autko z tą rażącą pomarańczą. Chociaż takie na drodze mogłoby denerwować nieźle swoim kontrastem barw innych kierowców.
Wygląda jak zabawka szczerze powiedziawszy.

+Quote Post
geet
post 3.09.2010, 10:06
Post #11

Ford
**

Użytkownik nr: 169

Jak dla mnie autko nie osiągalne. Tylko popatrzeć i pomarzyć, a potem mieć piękne sny. Cóż, chciałbym chociaż tak śmignąć tym autkiem przez kilka ulic w moim mieście i poszpanować kilka godzin - taka jazda testowa. Chętnie tym pomarańczowo-szarym, aby powściekać trochę innych kierowców rażącymi kolorkami.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

Tropiciel cen Sprzedaj swój samochód Auto szukacz
Kupujesz używane auto?Sprawdź
Czy wiesz, że...

najszybszy samochód świata w 2010 roku osiąga prędkość 444,07 km na godzinę?

zobacz kto był jego producentem oraz kto wygrywał w poprzednich latach...

Renault Megane II - (nie)warte uwagi?

Renault Megane II - (nie)warte uwagi?

Chateau Lafite 1787 to z pewnością jedna z najdroższych butelek wina na świecie. Należący niegdyś do trzeciego prezydenta USA, Thomasa Jeffersona, trunek liczy sobie już ponad 200 lat , a mimo tego na aukcjach osiąga kwoty grubo przekraczające 100 tys. euro. I to pomimo faktu, że ponad 200-letnie wino dawno już straciło… przydatność do spożycia.
Wirtualna przyjemność z jazdy BMW

Wirtualna przyjemność z jazdy BMW

Autentyczna radość z jazdy BMW nie jest już zarezerwowana wyłącznie dla ich właścicieli. Nowa gra komputerowa Auto Club Revolution pozwala graczom zasiąść za kierownicą wiernie odwzorowanych modeli, takich jak BMW 1 M Coupé, BMW 135i, BMW M3 Coupe...
Volvo XC60 2,4d Kinetic

Volvo XC60 2,4d Kinetic

2009
66.862 km
109.900 PLN
Infiniti M37 S Premium

Infiniti M37 S Premium

2010
18.471 km
194.900 PLN
Audi A6 Quattro Avant 3,0 TDI

Audi A6 Quattro Avant 3,0 TDI

2008
115.000 km
112.300 PLN

Infiniti EX30 D GT Premium

Infiniti EX30 D GT Premium

2010
37.526 km
176.900 PLN
Lexus  GS450 Hybryda

Lexus GS450 Hybryda

2008
110.875 km
124.900 PLN
Volvo S60 Automat

Volvo S60 Automat

2011
34.760 km
112.900 PLN

Porsche Cayenne S

Porsche Cayenne S

2007
119.930 km
134.900 PLN
Audi A8

Audi A8

2009
113.018 km
179.900 PLN
Volvo XC60 2,4d Automat

Volvo XC60 2,4d Automat

2009
81.444 km
122.900 PLN

Zza kierownicy - Skoda Octavia 2,0 TDI CR

Zza kierownicy - Skoda Octavia 2,0 TDI CR

Skoda Octavia to zdaniem wielu użytkowników idealne narzędzie pracy i doskonałe auto rodzinne - jest elegancka, bardzo przestronna i w większości wersji silnikowych wystarczająco dynamiczna. W stosunku do drugiej generacji modelu wprowadzonej...

RSS
Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 22.05.2012 - 13:59