Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Nikt nie zrozumie nas lepiej niż inna kobieta!
amanda8x
post 28.10.2009, 20:20
Post #1

Audi

Grupa: Użytkownik
Użytkownik nr: 30

W sklepach jest CAŁE MNÓSTWO dodatków, dzięki którym nasze autka są ŁADNIEJSZE, takie bardziej KOBIECE. Ale mimo wszystko te samochody, które są oferowane w salonach, śmierdzą na kilometr TESTOSTERONEM! A dlaczego? Ja wam powiem!! - bo są projektowane przez FACETÓW! Ja to nie wiem, dlaczego jeszcze nikt nie wpadł na pomysł, żeby zatrudnić KOBIETĘ, która stworzyłaby auto wprost idealne dla nas! Jak ktoś się na czymś nie zna, nie powinien tego robić, więc faceci niech się nawet nie wysilają, bo i tak NIGDY im nie wyjdzie ładny samochód dla nas.
Go to the top of the page

+Quote Post
smerfik
post 29.10.2009, 9:31
Post #2

BMW

Użytkownik nr: 29

Tak właśnie próbuję spojrzeć na samochód Twoim okiem, wczuć się w rolę kobiety za kólkiem i nawet zaczynam odczuwać pewnie niedogodności.
Na początek proponuję:
- zagłębienia w podłodze - na obcasy
- niewielki schoweczek wielkości popielniczki - na tampony
- lusterko i komplet tuszy do powiek - na kierownicy, klakson można gdzieś przełożyć
- w bagażniku przegródki na dodatkową garderobę

+Quote Post
asia_b
post 29.10.2009, 17:31
Post #3

BMW

Użytkownik nr: 32

Smerfiku, piszesz jak rasowa kobieta smile.gif Ten pomysł z zagłębieniami na obcasy - wprost genialny smile.gif Obcasy zawsze mi przeszkadzały w jeździe. Nieraz zdarzało się, że właśnie z powodu samochodu byłam zmuszona wybrać inne obuwie na wyjście. Panowie nigdy tego nie zrozumieją smile.gif
Schowek na tampony - sądzę, że nie jest potrzebny, w końcu nikt nie zmienia tamponów w samochodzie (tak sądzę), natomiast reszta brzmi całkiem interesująco smile.gif

+Quote Post
ch3cooh
post 29.10.2009, 20:10
Post #4

Porsche

Użytkownik nr: 26

Drogie Panie,
zauważyłem, że nie bierzecie pod uwagę jednej dość ważnej kwestii. Ujmę to tak: "kobieta bardzo chętnie założy spodnie, ale mężczyzna w spódnicy to coś nienormalnego (nie licząc szkotów i księży).
Tłumacząc to na język motoryzacyjny - o ile kobieta wsiądzie do aktualnie produkowanego samochodu bez wstydu, o tyle mężczyzna nigdy nie wsiadłby do samochodu z futerkami, zestawem do makijażu i półką na buty w bagażniku.

+Quote Post
czerwonka
post 30.10.2009, 11:05
Post #5

Ford
**

Użytkownik nr: 41

Nie wiem, czy to tak do końca byłby mądry pomysł, żebyśmy projektowały samochody. Jeśli już, to raczej jako asystentka jakiegoś mężczyzny, który umiałby sensownie wprowadzić nasze pomysły w życie. Niektóre Wasze pomysły są - nie obraźcie się - dość niemądre: po co komu zestaw do makijażu w samochodzie? Jeśli już robić makijaż, to nie w pośpiechu w aucie, tylko w domu. To samo z zagłębieniami na obcasy - bez przesady. Łatwiej wziąć zapasowe buty i się przebrać.

+Quote Post
amanda8x
post 30.10.2009, 14:53
Post #6

Audi

Użytkownik nr: 30

Ej Smerfik, jak ty już coś napiszesz, to normalnie RĘCE OPADAJĄ! Weź ty idź się wypowiadaj w innych tematach, w takich, gdzie masz choć ODROBINĘ pojęcia, co piszesz! Ty czytałeś chociaż raz tego swojego posta? Schowek na tampony? Kosmetyczka na kierownicy? Ty widzisz, jakie ty tu niedorzeczności powypisywałeś? Ja mówię o SENSOWNYCH rzeczach, a nie takich BZDURACH!!

+Quote Post
fish
post 30.10.2009, 15:57
Post #7

BMW

Użytkownik nr: 40

Oj Amanda, Smerfik bardzo chciał pomóc, a wiadomo - jak facet za bardzo chce, to mu nie wychodzi wink.gif A tak swoją drogą, to jakie 'sensowne rzeczy' masz na myśli? Nie wydaje mi się, żeby dzisiejsze samochody były jakoś bardzo dostosowane do mężczyzn - są uniwersalne. Każdy może sobie dopasować do siebie ustawienie fotela, lusterek, a to chyba najważniejsze, prawda?

+Quote Post
rydzyniak
post 30.10.2009, 22:08
Post #8

Porsche

Użytkownik nr: 10

Są uniwersalne tylko czasem kolor przesądza o tym jakiej płci sa dedykowane. Pamiętam jak sąsiadka sprzedawała wściekle różowego Fiata Uno. Mimo dobrego stanu i atrakcyjnej ceny żaden facet nawet nie zblizył się do tego samochodu. Nie mówiąc o kupnie :-)

+Quote Post
niedźwiadek
post 5.01.2010, 18:27
Post #9

Ford
**

Użytkownik nr: 43

Wszyscy trochę przesadzacie wink.gif Tak mi się zdaje jak przeczytałem całą tą Waszą rozmowę. Wiadomo, że produkowanie samochodów tylko dla kobiet byłoby trochę głupkowate, bo (tak mi się wydaje) raczej mężczyźni kupują samochody niż kobiety, to pewnie za bardzo im się by nie sprzedawały. Poza tym uniwersalny samochód każdy może sobie dostosować - mężczyzna powiesić poster z gołą panią na tylnej szybie, a kobieta - poprzywieszać kokardki pod sufitem biggrin.gif

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

Tropiciel cen Sprzedaj swój samochód Auto szukacz
Kupujesz używane auto?Sprawdź
Czy wiesz, że...

Bugatti Veyron przyśpiesza do 100 km na godzinę w czasie 2,2 sekundy?

Sprawdź czy to prawda, że spala przy maksymalnej prędkości około 100 litrów i potrafi opróżnić zbiornik paliwa w 12 minut?

Renault Megane II - (nie)warte uwagi?

Renault Megane II - (nie)warte uwagi?

Chateau Lafite 1787 to z pewnością jedna z najdroższych butelek wina na świecie. Należący niegdyś do trzeciego prezydenta USA, Thomasa Jeffersona, trunek liczy sobie już ponad 200 lat , a mimo tego na aukcjach osiąga kwoty grubo przekraczające 100 tys. euro. I to pomimo faktu, że ponad 200-letnie wino dawno już straciło… przydatność do spożycia.
Wirtualna przyjemność z jazdy BMW

Wirtualna przyjemność z jazdy BMW

Autentyczna radość z jazdy BMW nie jest już zarezerwowana wyłącznie dla ich właścicieli. Nowa gra komputerowa Auto Club Revolution pozwala graczom zasiąść za kierownicą wiernie odwzorowanych modeli, takich jak BMW 1 M Coupé, BMW 135i, BMW M3 Coupe...
Volvo XC60 2,4d Kinetic

Volvo XC60 2,4d Kinetic

2009
66.862 km
109.900 PLN
Infiniti M37 S Premium

Infiniti M37 S Premium

2010
18.471 km
194.900 PLN
Audi A6 Quattro Avant 3,0 TDI

Audi A6 Quattro Avant 3,0 TDI

2008
115.000 km
112.300 PLN

Infiniti EX30 D GT Premium

Infiniti EX30 D GT Premium

2010
37.526 km
176.900 PLN
Lexus  GS450 Hybryda

Lexus GS450 Hybryda

2008
110.875 km
124.900 PLN
Volvo S60 Automat

Volvo S60 Automat

2011
34.760 km
112.900 PLN

Porsche Cayenne S

Porsche Cayenne S

2007
119.930 km
134.900 PLN
Audi A8

Audi A8

2009
113.018 km
179.900 PLN
Volvo XC60 2,4d Automat

Volvo XC60 2,4d Automat

2009
81.444 km
122.900 PLN

Zza kierownicy - Skoda Octavia 2,0 TDI CR

Zza kierownicy - Skoda Octavia 2,0 TDI CR

Skoda Octavia to zdaniem wielu użytkowników idealne narzędzie pracy i doskonałe auto rodzinne - jest elegancka, bardzo przestronna i w większości wersji silnikowych wystarczająco dynamiczna. W stosunku do drugiej generacji modelu wprowadzonej...

RSS
Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 22.05.2012 - 14:15