Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Panda - najlepszy przyjaciel kobiety
niedźwiadek
post 7.11.2009, 17:08
Post #1

Ford
**

Grupa: Użytkownik
Użytkownik nr: 43

Widzę, że jak na razie nikt nie zaproponował żadnego konkretnego modelu samochodu dla kobiet, więc pozwólcie, że będę pierwszy smile.gif
Może jestem jeszcze niedoświadczony w sprawach potrzeb kobiecych wink.gif ale wydaje mi się, że paniom zdecydowanie potrzeba niedużego samochodu, który się będzie łatwo prowadziło i jeszcze łatwiej parkowało. Dlatego ja bym stawiał na Fiata Pandę, bo moim zdaniem spełnia wszystkie warunki dobrego kobiecego autka.

Go to the top of the page

+Quote Post
amanda8x
post 7.11.2009, 21:43
Post #2

Audi

Użytkownik nr: 30

No sama nie wiem... może i nie jest złe, ale jakoś tak... ja tam jestem przywiązana do swojego TYGRYSKA! Chociaż muszę cię pochwalić - ładny kolor samochodu wybrałeś. Właśnie kobietom to jest potrzebny taki naprawdę FAJNY kolor, taki RZUCAJĄCY SIĘ w oczy! Bo ŻADNA kobieta nie chce być jedną z wielu!! Ja to się na przykład STRASZNIE lubię wyróżniać! Dlatego mam mojego TYGRYSKA ukochanego, którego uwielbiam całym swoim sercem!

+Quote Post
wiel26
post 8.11.2009, 14:44
Post #3

Mercedes

Użytkownik nr: 31

Kolor faktycznie oryginalny, a co do samego samochodu...no cóż nie wiem jak to auto mogło zdobyć tytuł auta roku. Miałem okazję parę lat temu przejechać pandą w wersji podstawowej i o ile samo prowadzenie nie jest najgorsze, to wykończenie wnętrza (całe w szarym plastiku), trzeszczące na wybojach, do tego niewygodne fotele...
Auto dla kobiety? Owszem, ale tylko pod warunkiem, ze ta pani prowadzi warzywniak i potrzebuje czymś ziemniaki wozić biggrin.gif

+Quote Post
asia_b
post 17.11.2009, 9:52
Post #4

BMW

Użytkownik nr: 32

A mnie ciekawi jedna rzecz - dlaczego ktoś nazwał ten samochód "Panda"? Przecież to zupełnie nie jest podobne to tego słodkiego zwierzątka smile.gif
W sprawie tego samochodu jako idealnego wyboru dla kobiety - cóż... polemizowałabym. Nie mówię, że mi się nie podoba, ale jest jakiś taki bez wyrazu. Wyobraźcie sobie go w jakimś zwykłym kolorze - białym czy czerwonym. Czy nadal robiłby tak fajne wrażenie? Sądzę, że nie i że w tym przypadku ratuje go jednak jego kolor.

+Quote Post
garfield
post 20.11.2009, 21:55
Post #5

Ford
**

Użytkownik nr: 45

Mnie się też Panda nie podoba. I koleżanka ma całkowitą rację. Jakbyśmy mu zmienili kolor, to traci na wyglądzie. Ciężko jest powiedzieć, jaki jest najlepszy samochód dla kobiety. To tak jakbyśmy chcieli ustalić najlepszy samochód dla faceta. Przecież tak się nie da. Każdy ma swoje preferencje. Każdy oczekuje czegoś innego od samochodu. Dlatego mamy tyle różnych marek i modeli. Dzięki temu każda osoba coś dla siebie znajdzie.

+Quote Post
fish
post 2.01.2010, 14:06
Post #6

BMW

Użytkownik nr: 40

Zachorowałam! Na ten kolor biggrin.gif Jest boski! Nigdy takiego na drodze nie widziałam. Czy to będzie jakiś fiolet metalic?
Fiacik na tym zdjęciu prezentuje się bardzo elegancko, ale chyba w rzeczywistości jest trochę mniejszy (przynajmniej mi się tak wydaje). Świetnie to garfield określił: w całym motoryzacyjnym katalogu na pewno każdy znajdzie coś, w czym się zakocha. I wcale nie będzie to znaczyło, że dla innych ten sam typ będzie najlepszym wyborem.

+Quote Post
asia_b
post 12.01.2010, 13:20
Post #7

BMW

Użytkownik nr: 32

Moim zdaniem to autko nie tylko wydaje się mniejsze, ale naprawdę jest niezbyt duże. Ja jestem przyzwyczajona do sporej ilości miejsca, obecnie mamy samochód typu kombi i nie chciałabym go za nic zamienić na zwyczajny samochód. Doceniam dużą ilość miejsca w bagażniku, dzięki czemu jesteśmy w stanie zapakować się z dziećmi bez większych problemów. Nie wyobrażam sobie posiadania dwójki dzieci i Fiata Pandy. Co innego dwójka dzieci i dwa Fiaty Panda smile.gif Może wówczas dałabym radę wszystko zmieścić smile.gif

+Quote Post
monalisa
post 19.08.2010, 9:42
Post #8

Audi

Użytkownik nr: 146

Jakoś nie podoba mi się fiat Panda. W ogóle żadne fiaty nie są dla mnie piękne, jakieś takie robione jak to się mówi od siekiery. W środku samochodu tak trochę błyszczy tandetą w porównaniu z samochodami podobnymi do Pandy. Słyszałam, że wiele się w tych samochodach psuje, wewnątrz samochodu te wszystkie wykończenia z plastiku odpadają. Wrażenie dla mnie na widok tego auta jest żadne, wręcz odpychające. Tak samo mam kiedy widzę Fiata Punto, to kolejny przykład tandetnego samochodu.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

Tropiciel cen Sprzedaj swój samochód Auto szukacz
Kupujesz używane auto?Sprawdź
Czy wiesz, że...

jakie są różnice między leasingiem operacyjnym i finansowym ?

sprawdź kiedy raty leasingowe stanowią koszt uzyskania przychodu...

Renault Megane II - (nie)warte uwagi?

Renault Megane II - (nie)warte uwagi?

Chateau Lafite 1787 to z pewnością jedna z najdroższych butelek wina na świecie. Należący niegdyś do trzeciego prezydenta USA, Thomasa Jeffersona, trunek liczy sobie już ponad 200 lat , a mimo tego na aukcjach osiąga kwoty grubo przekraczające 100 tys. euro. I to pomimo faktu, że ponad 200-letnie wino dawno już straciło… przydatność do spożycia.
Wirtualna przyjemność z jazdy BMW

Wirtualna przyjemność z jazdy BMW

Autentyczna radość z jazdy BMW nie jest już zarezerwowana wyłącznie dla ich właścicieli. Nowa gra komputerowa Auto Club Revolution pozwala graczom zasiąść za kierownicą wiernie odwzorowanych modeli, takich jak BMW 1 M Coupé, BMW 135i, BMW M3 Coupe...
Volvo XC60 2,4d Kinetic

Volvo XC60 2,4d Kinetic

2009
66.862 km
109.900 PLN
Infiniti M37 S Premium

Infiniti M37 S Premium

2010
18.471 km
194.900 PLN
Audi A6 Quattro Avant 3,0 TDI

Audi A6 Quattro Avant 3,0 TDI

2008
115.000 km
112.300 PLN

Infiniti EX30 D GT Premium

Infiniti EX30 D GT Premium

2010
37.526 km
176.900 PLN
Lexus  GS450 Hybryda

Lexus GS450 Hybryda

2008
110.875 km
124.900 PLN
Volvo S60 Automat

Volvo S60 Automat

2011
34.760 km
112.900 PLN

Porsche Cayenne S

Porsche Cayenne S

2007
119.930 km
134.900 PLN
Audi A8

Audi A8

2009
113.018 km
179.900 PLN
Volvo XC60 2,4d Automat

Volvo XC60 2,4d Automat

2009
81.444 km
122.900 PLN

Zza kierownicy - Skoda Octavia 2,0 TDI CR

Zza kierownicy - Skoda Octavia 2,0 TDI CR

Skoda Octavia to zdaniem wielu użytkowników idealne narzędzie pracy i doskonałe auto rodzinne - jest elegancka, bardzo przestronna i w większości wersji silnikowych wystarczająco dynamiczna. W stosunku do drugiej generacji modelu wprowadzonej...

RSS
Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 22.05.2012 - 14:53