Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Tu nie pomogą nawet 3 kobiety
hubeliks
post 10.01.2010, 23:02
Post #1

Mazda
**

Grupa: Użytkownik
Użytkownik nr: 67

Spójrzcie proszę na to zdjęcie. Czy uważacie, że tutaj nawet najpiękniejsza kobieta nie pomoże? Ba, nawet i dwie czy trzy nie pomogą, gdyż ten pojazd znajdujący się za modelką nie zwróciłby mojej uwagi nawet będąc pomalowanym na jaskrawy zielony. Szczerze powiedziawszy nie wiem, czy takie cudo istnieje, czy zostało stworzone na potrzeby sesji - chętnie porozmawiam na ten temat i wysłucham Waszych argumentów :-) Autko wygląda odrobinę jak złożone z klocków Lego.

Go to the top of the page

+Quote Post
striker
post 11.01.2010, 22:10
Post #2

Ford
**

Użytkownik nr: 44

Oba okazy godne zainteresowania smile.gif Pierwszy plan bardzo interesujacy, sportowa sylwetka, maska, zderzaki, ehh moze skupmy sie na samochodach. Skad wygrzebales takei cudo? Wyglada jak skrzyzowanie holownika do naczep z jakims pojazdem wojskowym. Stawialbym na to ze ktos dodal odrobine ekspresji do pancernego pojazdu, te waskie szyby tak przemawiaja za wojskowym przeznaczeniem.

+Quote Post
ganitka
post 24.01.2010, 11:29
Post #3

Ford
**

Użytkownik nr: 54

A mi się wydaje, że taki samochód nie istnieje. Po pierwsze to patrzcie jaki on jest wysoki. W normalnym samochodzie przecież nie siedzi się na wysokości głowy stojącej dorosłej osoby. Poza tym patrzcie, że przecież po lewej stronie ten samochód ma tak wąską tą szybę, że kierowca zupełnie nic by przez nią nie zobaczył. Wątpię szczerze, czy ktokolwiek by dopuścił taki samochód do normalnego użytku.

+Quote Post
fish
post 7.02.2010, 20:24
Post #4

BMW

Użytkownik nr: 40

Więc tak: piersi prawdopodobnie ma tknięte ręką chirurga plastycznego, brzuch - widać, że troszkę nad nim popracowała (choć tyle dołożyła do swojego eleganckiego wyglądu), nogi - ciut za krótkie tongue.gif gdyby nie te wysokie (baaardzo wysokie!) obcasy, to wyglądałaby jak kurdupelek wink.gif. Ubranko ma fajne, to trzeba przyznać.

A co do samochodu, to nie wiem, do jakich celów mógłby służyć, bo na pewno nie do przemieszczania się po mieście tongue.gif

+Quote Post
rob_son
post 7.02.2010, 22:04
Post #5

Polonez
*

Użytkownik nr: 60

Ja jednak przychylam się do spostrzeżeń strikera i myślę że to jakiś militarny wynalazek.
Ganitko zauważ że istnieją też samochody przeznaczone do ruchu lewostronnego. z drugiej jednak strony w prawostronnym też by się sprawdził, bo w razie ostrzału kierowcę trudniej trafić przez wąską szybkę.

Co do modelki: rude są fajne i zmysłowe biggrin.gif

+Quote Post
marusgisz
post 26.04.2010, 21:31
Post #6

Polonez
*

Użytkownik nr: 99

A mnie ten samochód przypomina statek kosmiczny z filmu dla dzieci "Power rangers". Tym się w ogóle jeździ? Da się? Jak???? Ale nawet ładne, takie nietypowe jednak nie wydaje mi się, aby taki samochód istniał naprawdę. Z resztą jeździłem wiele po Europie i z pewnością gdzieś bym zobaczył, a jeśli nie na drogach to chociażby na targach. Co do wojskowego stylu, to zgadzam się jak najbardziej. Szczególnie przemawia ta boczna szyba. Z resztą czy kierowca widzi przez nią cokolwiek?

+Quote Post
malami
post 25.05.2010, 21:36
Post #7

Fiat
**

Użytkownik nr: 101

Woooow a cóż to za nowoczesny wynalazek techniki? Jak dla mnie to troszke dziwny samochód taki nierealny. W sumie nie wiem czy istnieje naprawdę czy tak tylko zostal stworzony na potrzeby sesji jak zauwazyl hubeliks. mnie sie nawet podoba ale jako cos w stylu nowoczesnego gokarta czy quada smile.gif dziewczyna jak dziewczyna. nie wiem czemu zawsze ktos ma jakis problem do hostess czy modelek. Dziewczyna jest zgrabna to ja wzieli. A poza tym nei wiem czemu sie tak podniecacie domysłami co poprawiala chirurgicznie a co nie, skoro wszystkie zdjecia z sesji sa przerabiane w programach graficznych...

+Quote Post
Formułka
post 16.06.2010, 13:46
Post #8

Syrena
*

Użytkownik nr: 119

A co to za samochód? Mi przypomina jakąś koparkę lub inny roboczy samochód. Ta Pani obok samochdu jest całkiem ładna tylko ten stój mógłbybyć troszkę inny. Myślę, że taki samochód znajdzie swoich miłośników, wygląda trochę jak kosmiczny pojazd, alę są tacy co lubią takie cuda. Ciekawa jestem jaka jest cena? Jeśli nie duża to na pewno ktoś go kupi.

+Quote Post
YoungFreak
post 16.06.2010, 14:37
Post #9

Syrena
*

Użytkownik nr: 128

Podobnie jak Formułce, wydaje mi się, że jest to jakiś pojazd roboczy. Może mała śmieciareczka lub coś w ten deseń. Co do kobiety na pierwszym planie, to nie jest jakimś okazem piękności, ale na pewno nie jest brzydka. Z drugiej strony jednak, nie pasuje mi ona nijak do reklamy tego pojazdu, bardziej pasowałby tu jakiś robotnik.

+Quote Post
adelajda
post 8.10.2010, 8:53
Post #10

Audi

Użytkownik nr: 167

Autko dość futurystyczne. Myślę że bardziej mi przypomina maszynę budowlaną niż samochód osobowy. No ale się możemy zdziwić , bo może w przyszłości mogą takie buldożery jeździć. Faktycznie wygląda jak złożone z klocków lego. Raczej ten samochód nie jest w moim guście. Jedyną jego zaletą jest to że modelka na pierwszym planie bardziej przykuwa wzrok niż ten samochód. Aczkolwiek taki samochód w filmie „Gwiezdne Wojny” jak najbardziej byłby na miejscu. Jeszcze jakby się okazało że wyciąga skrzydła i lata i pływa powodzie to stawiałabym również na nowoczesna wersje „Pana Samochodzika”.

+Quote Post
sandan
post 8.10.2010, 9:31
Post #11

Audi

Użytkownik nr: 134

Każdy ma swój gust, jak zagląda się na te zdjęcie to autor tego zdjęcia miał na celu wypromowanie brzydactwa. A ta pani chyba wiele chyba nie pomogła, aby mialo byc pieknie. Ale chyba cel osiagniety jest, bo nie pojawiłoby się na tym forum te zdjęcie. Gwiadzy z pierwszych stron gazet mawiają, że najgorsze jest jak się w ogóle o nich nie mówi. Lepiej komentować negatywnie niż wcale.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

Tropiciel cen Sprzedaj swój samochód Auto szukacz
Kupujesz używane auto?Sprawdź
Czy wiesz, że...

oficjalna produkcja Fiata 126p ruszyła w Polsce ruszyła 22 lipca 1973 ?

22 września 2000, po 27 latach produkcji, zakończono montaż "Malucha", w Polsce powstało 3 318 674 egzemplarzy modelu.

Renault Megane II - (nie)warte uwagi?

Renault Megane II - (nie)warte uwagi?

Chateau Lafite 1787 to z pewnością jedna z najdroższych butelek wina na świecie. Należący niegdyś do trzeciego prezydenta USA, Thomasa Jeffersona, trunek liczy sobie już ponad 200 lat , a mimo tego na aukcjach osiąga kwoty grubo przekraczające 100 tys. euro. I to pomimo faktu, że ponad 200-letnie wino dawno już straciło… przydatność do spożycia.
Wirtualna przyjemność z jazdy BMW

Wirtualna przyjemność z jazdy BMW

Autentyczna radość z jazdy BMW nie jest już zarezerwowana wyłącznie dla ich właścicieli. Nowa gra komputerowa Auto Club Revolution pozwala graczom zasiąść za kierownicą wiernie odwzorowanych modeli, takich jak BMW 1 M Coupé, BMW 135i, BMW M3 Coupe...
Volvo XC60 2,4d Kinetic

Volvo XC60 2,4d Kinetic

2009
66.862 km
109.900 PLN
Infiniti M37 S Premium

Infiniti M37 S Premium

2010
18.471 km
194.900 PLN
Audi A6 Quattro Avant 3,0 TDI

Audi A6 Quattro Avant 3,0 TDI

2008
115.000 km
112.300 PLN

Infiniti EX30 D GT Premium

Infiniti EX30 D GT Premium

2010
37.526 km
176.900 PLN
Lexus  GS450 Hybryda

Lexus GS450 Hybryda

2008
110.875 km
124.900 PLN
Volvo S60 Automat

Volvo S60 Automat

2011
34.760 km
112.900 PLN

Porsche Cayenne S

Porsche Cayenne S

2007
119.930 km
134.900 PLN
Audi A8

Audi A8

2009
113.018 km
179.900 PLN
Volvo XC60 2,4d Automat

Volvo XC60 2,4d Automat

2009
81.444 km
122.900 PLN

Zza kierownicy - Skoda Octavia 2,0 TDI CR

Zza kierownicy - Skoda Octavia 2,0 TDI CR

Skoda Octavia to zdaniem wielu użytkowników idealne narzędzie pracy i doskonałe auto rodzinne - jest elegancka, bardzo przestronna i w większości wersji silnikowych wystarczająco dynamiczna. W stosunku do drugiej generacji modelu wprowadzonej...

RSS
Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 23.05.2012 - 6:12