![]() ![]() |
27.12.2009, 15:12
|
|
![]() Bentley ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 277 Dołączył: 24-10 09 Skąd: Zielona Góra City Użytkownik nr: 40 |
Pomiędzy pieczeniem ciasta a przygotowywaniem świątecznego karpia
Jakie jest Wasze zdanie na ten temat? Bo ja go podziwiam za odwagę |
|
|
28.12.2009, 15:27
|
|
|
Mazda ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 103 Dołączył: 3-11 09 Użytkownik nr: 44 |
Mi sie wydaje ze to chwyt czysto marketingowy. Pokaze sie kilka razy w telewizji, zarobi kupe kasy na raklamach i znow usunie sie w cien. Kierownaie formula to wysoka temperatura, odwodnienie organizmu, stres i przede wszystkim blyskawiczne reakcje. Schumacher ma juz swoje lata i pewnie refleks juz nie ten, wydaje mi sie ze nie ma szans z mlodszymi zawodnikami.
|
|
|
6.01.2010, 22:31
|
|
![]() Bentley ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 277 Dołączył: 24-10 09 Skąd: Zielona Góra City Użytkownik nr: 40 |
Ja Ci gwarantuję, że on sobie zdaje z tego sprawę. I właśnie za to go podziwiam, bo Schumacher zna swoje słabe strony względem rywali, ale mimo to ma nadzieję, że pokona je dzięki doświadczeniu.
Pewnie masz rację, że pojeździ chwilę i sobie odpuści, ale i tak pomyśl, jakie to będzie wyróżnienie dla niektórych młodych kierowców, że będą mogli powiedzieć: Rywalizowałem z Schumacherem. |
|
|
20.01.2010, 7:45
|
|
![]() Mazda ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 109 Dołączył: 3-11 09 Użytkownik nr: 43 |
Eee no, koleś nie ma szans. Co z tego, że może i był championem kiedyś, skoro minęło parę latek? To tak jak z piłkarzami. Z jakiegoś powodu ich kariera trwa do któregoś roku życia i koniec. Nawet jakby się człowiek niemiłosiernie starał, to i tak nie wypracuje takich rzeczy jak refleks albo wzrok. To się pogarsza i jak się ma więcej lat to nic się nie poradzi, trzeba się przyznać do starszego wieku i robić to, co można, a nie pchać się gdzie nie trzeba.
|
|
|
15.04.2010, 18:56
|
|
|
Syrena ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 37 Dołączył: 15-04 10 Skąd: Malbork Użytkownik nr: 92 |
Moim zdaniem nie powinien wracać w ogóle.
Odszedł z Formuły 1 w chwale, uważany za najlepszego kierowcę F1 na świecie i taka opinia by o nim pozostała do końca życia. Jest przecież ustawiony, bo zarobił kupę kasy więc po co wrócił? Myślę, że poprosił go team, żeby podnieść prestiż teamu. I zgadzam się, że był to chwyt marketingowy, żeby przyciągnąć fanów przed telewizor i na stadion:) zgadza się ktoś ze mną, że nie powinien wracać? Bo teraz, że powiem kolokwialnie: daje pupy na torze:) |
|
|
17.04.2010, 21:11
|
|
|
Syrena ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 23 Dołączył: 12-04 10 Użytkownik nr: 86 |
Myślę podobnie jak damian. Jego powrót jest nie potrzebny. Odszedł w dobrym momencie, stał się numer jeden w Formule 1, wszyscy go pamiętają i znają. Teraz nagle wraca...ten kto odchodzi nie powinien już wracać. Tym bardziej, że rozgłosił to wszystko mediom. Myślę, że to raczej chwyt marketingowy, raczej już teraz nie będzie nr jeden, ale i tak na pewno zarobi kupe kasy. A podejżewam,że teraz na tym mu najbardziej zależy...
|
|
|
18.04.2010, 9:27
|
|
|
Syrena ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 29 Dołączył: 17-04 10 Skąd: Elbląg Użytkownik nr: 96 |
Jestem takiegi zdanie co Damian i Kasia. Zawsze oglądam wyścigi Formuły 1 i gdy jeszcze nasz Robert nie startował zawsze kibicowałam Schumacherowi. Odzsedł w chwale, był numerem 1 na świecie, a teraz przyszedł moim zdaniem tylko dla kasy... Tylko nie rozumiem po co skoro w latach, w których był najlepszy na świecie zarobił miliony. Ale widać bogatym zawsze za mało. Moim zdaniem źle zrobił że wrócił, bo wielu jego fanów po prostu przestanie go lubić i mu kibicować. Zgadza się ktoś ze mną?
|
|
|
18.04.2010, 21:29
|
|
![]() Syrena ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 28 Dołączył: 9-04 10 Skąd: Witkowice Użytkownik nr: 85 |
Oczywiście że Schumi straci na tym i to sporo przecież widać jak odstaje od czolówki młodych, po prostu popełnił błąd którego bedzie potem długo żałował, ale niektórzy najpierw robia później myslą, zawsze mu było mało kasy że go nie bedą lubić to mało powiedziane i zgodze się z tym że mu kasa uderzyła bo cóż innego, po prostu przekombinował staruszek;) i tyle. Brawo dla Roberta za GP Chin!!!!
-------------------- Motomaniak :D
|
|
|
18.04.2010, 21:32
|
|
|
Trabant ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 12 Dołączył: 18-04 10 Użytkownik nr: 98 |
No na pewno część fanów odejddzie, bo trochę spalił
|
|
|
19.04.2010, 18:35
|
|
|
Syrena ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 37 Dołączył: 15-04 10 Skąd: Malbork Użytkownik nr: 92 |
Gdybym ja był prezesem F1 to wprowadziłbym wiele zmian, myślę że na lepsze. Po pierwsze nie byłoby tak, że każdy team w tajemnicy konstruuje swój samochód. Ustalił bym, że każdy team ma mieć samochód o tych samych parametrach, żeby szanse były równe. Wtedy liczyły by się umiejętności kierowcy. Bo przyznajcie, że jeśli ktos jest w ferrari czy mclarenie to jest praktycznie skazany na bycie w tej pierwszej 8... Moim zdaniem wszyscy powinni jeździć tym samym. Dobrą zmianę wprowadzili w związku z zakazem tankowania i wszyscy wyjeżdzają na tych samych warunkach. Ta zmian bardzo mi się podoba. A co wy o tym myślicie?
|
|
|
22.04.2010, 7:12
|
|
|
Trabant ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 17 Dołączył: 21-04 10 Użytkownik nr: 102 |
Ja sie z Tobą zgadzam. To jest niesprawiedliwe że jedni mają lepszy bolid a inni gorszy. Kto jest w lepszym teamie ma większe szanse na zwycięstwo. Tak samo jak nasz Robert się przeniósł do Renault i od razu ma lepsze wyniki. A ztym tankowaniem to naprawdę trzeba pochwalić. Wreszcie wszyscy wyjeżdżają mając taką samą ciężkośc bolidu i szanse na starcie są równiejsze przez co rywalizacja jest większa i widowisko tez. Mam nadzieję ze w następnym sezonie również wprowadzą jakieś zmiany na lepsze:)
|
|
|
20.07.2010, 13:06
|
|
|
Polonez ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 55 Dołączył: 2-07 10 Skąd: Łódź Użytkownik nr: 139 |
Nie zgodzę się, że Schumacher nie miałby szans - aczkolwiek refleks już nie ten. Chociaż nie odszedł znowu tak dawno, żeby go całkowicie przekreślić, posiada spore doświadczenie i zna na pewno się na tej działce nie gorzej niż większość młodych. Tak czy inaczej - moim zdaniem przyszedł dla kasy i reklamy, nic więcej. Wyjeździł swoje, a w marzenia o powrocie do ulubionego zajęcia nie uwierzę.
|
|
|
22.07.2010, 10:18
|
|
|
Syrena ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 29 Dołączył: 5-07 10 Użytkownik nr: 152 |
mariusz123: Shummi jest już trochę podstarzały. Nie ten refleks. I tu doświadczenie i triki nie mają nic do rzeczy - młodzi teraz już zawsze będą mieli nad nim przewagę. Hm, nie wiem, jak jest teraz - czy jeździ, nie interesowałem się ostatnio, ale mniemam iż jednak zaprzestał. Jeśli się mylę, proszę o wyprowadzenie z błędu
Mówcie co chcecie: F1 zrobiło się u nas popularne tylko dzięki Kubicy |
|
|
28.07.2010, 15:38
|
|
|
Trabant ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 9 Dołączył: 21-07 10 Użytkownik nr: 156 |
Schummi może i wrócił. Ale jak jeździ... pożal się Boże. Moim zdaniem powinien zostać sobie tam, gdzie mieszka, wyjechać na Karaiby, czy gdzieś tam i popijać drinki z parasolką. Człowiek dawno się wypalił, już nie wróci do tej chwały, co kiedyś. Szkoda na to patrzeć... Żeby chociaż wymiatał, ale nie - młodszym, szybszym i zwinniejszym nie dorówna, nie ma szans. Argument, że zrobił to dla pieniędzy jest bezsensowny - w końcu ma kasy jak lodu. Nie rozumiem...
|
|
|
16.08.2010, 8:46
|
|
|
Syrena ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 33 Dołączył: 16-08 10 Użytkownik nr: 164 |
Powrót Schumacher na pewno narobił trochę zamieszania. Osobiście mi to nie przeszkadza niech pokaże co jeszcze potrafi. No i ta jego ostatnia akcja z GP Węgier. Nie widział niczego złego w swoim zachowaniu podczas próby wyprzedzania go przez Rubensa Barrichello, ale dzień po incydencie przyznał się do zbyt ostrego potraktowania swojego byłego partnera z ekipy Ferrari i przeprosił. Wywnioskował, pomyślał i dobrze zrobił, bo przyznał się do błędu.
|
|
|
25.08.2010, 22:36
|
|
|
Polonez ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 49 Dołączył: 5-07 10 Użytkownik nr: 150 |
wg mnie i tak juz nie odniesie jakiegoś spektakularnego sukcesu gdyż nie jest to już ferrari a i wypadl z obiegu z tego sportu. Za duża przerwa, inna strategia całego teamu zawyrokuje tym jak pojedzie w swych ponownie pierwszych biegach. Czas pokaże i żeby sam Schumi pokazal na co go stać
|
|
|
![]() ![]() |
Najczęściej przeglądane
Ostatnio dodane
Najnowsze zdjęcia
| MotoKobiety | ||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |