Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Renault Fluence - czy ktoś coś wie?
hubeliks
post 25.02.2010, 21:33
Post #1

Audi

Grupa: Użytkownik
Użytkownik nr: 67

Właśnie zobaczyłem w telewizji reklamę: firma Renault stworzyła nowe auto, mianowicie Renault Fluence. W telewizji jest przedstawiony ciekawie: pokazany jest tylko przez moment, na chwilę z lewej, na chwilę z prawej, a tak naprawdę niczego tam nie widać :-) Więc postanowiłem zajrzeć przez wyszukiwarkę na jakiekolwiek strony na jego temat.

Autko jest dostępne w wersji Sedan, jest podobno następcą Megane II, chociaż wielkościowo przypomina odrobinę Lagunę.
Myślicie, że ma szanse?

Go to the top of the page

+Quote Post
striker
post 26.02.2010, 16:49
Post #2

Mazda
**

Użytkownik nr: 44

Piszesz ze auto jest dostepne jako sedan, a na pierwszym zdjeciu widze trzydrzwiowego hatchbacka. Zreszta wydaje mi sie, ze to zupelnie inny model niz te na drugim i czwartym zdjeciu. Ten z pierwszego zdjecia mi sie bardzo podoba, ma bardzo dynamiczna sylwetke. Za to te dwa sedany nie wnosza nic nowego do stylistyki. Ot taki sobie samochod jaqk kazdy inny.

+Quote Post
asia_b
post 4.03.2010, 21:31
Post #3

Bentley

Użytkownik nr: 32

Ja nie znam się na Sedanach i Hatchbackach, ale oglądając zdjęcia dostępne w Internecie znalazłam przede wszystkim tą wersję z pierwszego zdjęcia.

Zgodzę się oczywiście, że ten pierwszy samochód jest sporo atrakcyjniejszy niż te na pozostałych zdjęciach. We wnętrzu podoba mi się niezmiernie jedna rzecz smile.gif - znaczek na kierownicy. Nie zauważyłam, czy mój samochód ma również logo marki na kierownicy, ale zdaje mi się, że nie. Tu jest to taki niewielki pozytywny akcent.

+Quote Post
amanda8x
post 21.03.2010, 21:29
Post #4

Mercedes

Użytkownik nr: 30

No kolego ty chyba nie bardzo wiesz, kogo w ogóle pytasz! Przecież o takie samochody to trzeba się w SALONACH dowiadywać! Jak ktoś ma coś wiedzieć na temat takiego samochodu, jak go zaczęli normalnie niedawno produkować?!

A z zewnątrz to on jakośtak nie bardzo mi wygląda. Następna pseudo limuzyna dla typowych BLACHAR, żeby miały kogo PODRYWAĆ!! Zamiast jakieś takie sportowe samochody to te firmy się uparły na BUFONIASTYCH BIZNESMENÓW...

+Quote Post
sandan
post 24.07.2010, 22:16
Post #5

Fiat
**

Użytkownik nr: 134

Te renault Fluence to nic nadzwyczajnego, w ogóle to samochód drogi w utrzymaniu i dodatkowo kiedy trzeba zakupić części samochodowe do tego samochodu to trzeba mieć wypchany portfel. To najdrozszy serwis w Polsce, a fachowość tych serwisów jest średnia. Mi się w ogóle nie podobają Renówki, a ten nadzwyczaj jest brzydki. Linia karesorii jest taka jakaś dziwna, prostacka, reflaktory takie nijakie.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

Tropiciel cen Sprzedaj swój samochód Auto szukacz
Czy wiesz, że...
Hatch-kombi - Renault Megane Grandtour 1.4 TCe Dynamique

Hatch-kombi - Renault Megane Grandtour 1.4 TCe Dynamique

Atrakcyjny wygląd Mégane'a udało się połączyć z funkcjonalnością. Ale czy odmiana kombi może zagrozić liderom tego segmentu? Renault w tej chwili ma najmłodszą gamę modelową na rynku. Na tle rywali interesująco prezentuje się rodzina Mégane. 5-drzwiowy hatchback, coupe, sedan Fluence, cabrio-coupe, minivan Scenic i Grand Scenic oraz praktyczne kombi.
Toyota FT-86 w wersji 4-drzwiowej?

Toyota FT-86 w wersji 4-drzwiowej?

Projekt FT-86, który Toyota buduje w kooperacji z Subaru, być może doczeka się 4-drzwiowej wersji. FT-86 to jeden z częściej dyskutowanych projektów Toyoty. Samochód powstający przy współudziale Subaru miał początkowo być relatywnie tanim pojazdem...
AUDI A4 Avant 1.8 T FSI

AUDI A4 Avant 1.8 T FSI

2008
60.000 km
118.000 PLN
PORSCHE Cayman S

PORSCHE Cayman S

2006
35.000 km
159.000 PLN
AUDI S3 Special

AUDI S3 Special

2007
26.000 km
99.000 PLN

BMW serii 1

BMW serii 1

2004
110.000 km
44.900 PLN
AUDI R8 V10 5,2 FSI

AUDI R8 V10 5,2 FSI

2009
8.000 km
759.900 PLN
Porsche Cayenne 3,6 V6

Porsche Cayenne 3,6 V6

2008
36.000 km
199.100 PLN

BMW 320d (E46)

BMW 320d (E46)

2003
125.000 km
39.900 PLN
Infiniti G37S - wersja europejska

Infiniti G37S - wersja europejska

2009
8.000 km
181.000 PLN
Infiniti G37GTX sedan - wersja europejska

Infiniti G37GTX sedan - wersja europejska

2009
1.500 km
184.000 PLN

Samochody, które najłatwiej sprzedać

Samochody, które najłatwiej sprzedać

Sprzedaż używanego samochodu to niełatwa sprawa, która wymaga cierpliwości i umiejętności negocjacji, szczególnie wtedy, gdy oferujemy mało popularny samochód. Jest jednak grupa modeli, z których sprzedażą właściciele nie powinni mieć większych problemów. Na podstawie danych pochodzących z serwisu ogłoszeniowego otoMoto.pl przygotowaliśmy zestawienie dziesięciu samochodów, które są najczęściej wyszukiwane i kupowane, czyli, co za tym idzie, najłatwiej je sprzedać.
Peugeot 207 RC vs SEAT Ibiza Cupra

Peugeot 207 RC vs SEAT Ibiza Cupra

Zestawiając ze sobą dwa hot-hatche z przeciwnych biegunów technologii staramy się odpowiedzieć na pytanie, jacy naprawdę są dzisiejsi przedstawiciele tego gatunku. Jest naprawdę mały, ale wcale mi to nie przeszkadza - po zajęciu dość niewygodneg...

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 9.09.2010 - 16:58
Skin created by: SpannerDEV.pl