![]() ![]() |
5.03.2010, 20:07
|
|
|
Audi ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 122 Dołączył: 27-12 09 Użytkownik nr: 67 |
Kilka dni temu wszedłem w posiadanie bardzo interesującej informacji :-) Nie słyszałem o tym wcześniej, a bardzo żałuję, bo z pewnością bym odwiedził. Mowa tu o MajóVWce. Przede wszystkim urzekła mnie na początku sama nazwa. Oczywiście domyślają się wszyscy, że chodzi tu o firmę Volkswagen, ale nie tylko, gdyż na zlocie MajóVWce spotykają się fani zarówno wspomnianej marki, jak również i Audi. W ubiegłym roku oprócz przedstawiania samochodów miały też miejsce towarzyszące temu zabawy, m.in. wyścigi.
Jeśli ktoś z Was był kiedyś na tej imprezie, bardzo proszę o relację i odczucia. |
|
|
6.03.2010, 8:51
|
|
![]() Bentley ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 363 Dołączył: 26-09 09 Skąd: Kielce Użytkownik nr: 26 |
Majowy długi weekend (w tym roku nie zasługuje na ta nazwę) to chyba ulubiona pora fanów motoryzacji. Można się pochwalić świeżo umytym i być może dopieszczonym w długie zimowe wieczory samochodzikiem. Z tego co wiem to w tym samym terminie fani Fiata organizują ogólnopolski zlot (gdzieś w centrum kraju) i ta impreza odbywa się corocznie od prawie 10 lat.
|
|
|
21.03.2010, 22:30
|
|
|
Mazda ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 103 Dołączył: 3-11 09 Użytkownik nr: 44 |
To fajne, ze grupy ludzi jezdzacych jedna marka potrafia sie zorganizowac i zrobic sobie fajna impreze. Na pewno wole takie zloty, niz zloty kiboli przed stadionem. Fajne tez jest ze takie wyscigi moga sobie zorganizowac na takim zlocie, na jakims wynajetym pasie startowym ,a nie na ulicy w sordku miasta.
Ja niestety jakos nigdy nie bylem zwiazany z jedna marka, a co z tym idzie z jedna grupa milosnikow tej marki. |
|
|
15.04.2010, 18:20
|
|
|
Mazda ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 103 Dołączył: 15-04 10 Skąd: Katowice Użytkownik nr: 91 |
To naprawdę świetna sprawa. W ogóle organizacja takiej imprezy jest wielkim wyczynem, bo co innego zwołać grupę znajomych a co innego zrobić zlot kilku tysięcy pasjonatów w jednym miejscu i czasie. Zgadzam się ze Strikerem, że o wiele lepsze, bezpieczniejsze i zapewniające fajniejsze przeżycia są takie zloty niż jak powiedział zebranie kiboli przed bądź po meczu albo upicie się do nieprzytomności na działce przy grillu. Choć niektórym właśnie taka forma świętowania rozpoczęcia maja bardziej podchodzi. Byłam w zeszłym roku ze znajomymi na zlocie BMW w Toruniu. Impreza po prostu niesamowita. Wprawdzie znalazło się kilku dziwnych facetów którzy zamiast bawić się chodzili i krytykowali czyjeś auta (że niby tandetnie stuningowany albo, że kolor mu się nie podoba), ale na szczęście było wiele wiele ludzi którzy przyjechali tam tak jak my spędzić miło czas z ludźmi którzy tak jak oni kochają te niemieckie maszyny. Polecam każdemu, kto rozważa takie spędzenie majówki
|
|
|
16.04.2010, 20:59
|
|
|
Syrena ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 23 Dołączył: 12-04 10 Użytkownik nr: 86 |
Bardzo fajną sprawa ta majówka;) A w jakim mieście ten zjazd jest organizowany? Nic nie piszecie o mieście... a szkoda,może gdzieś blisko mnie:) Nigdy nie byłam na takim zlocie, chętnie bym pojechała - myślę,że mój facet byłby zachwycony. Chętnie obejrzałabym jakiś wyścig samochodów, poczuła tą adrenalinę.
Tak to racja, takie zjazdy są o wiele lepsze niż spotkanie kiboli na meczu. Na pewno są bardziej inteligentniejsze |
|
|
10.05.2010, 13:51
|
|
|
Syrena ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 25 Dołączył: 1-05 10 Użytkownik nr: 108 |
Nigdy o tej imprezie nie słyszałam. Czy ktoś z Was na niej był? Na pewno była ekstra zabawa. Oglądanie tak fajnych aut to sama przyjemność. Do tego można coś zjeść i wypić. Uwielbiam takie zabawy, zawsze można się odstresować, zapomnieć o problemach. Można wybrać się z przyjaciółmi i dobrze bawić. Może macie jakieś zdjęcia z tej imprezy? Chętnie obejżę
|
|
|
26.05.2010, 8:31
|
|
|
Syrena ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 23 Dołączył: 8-05 10 Użytkownik nr: 111 |
O tak ciepły majowy weekend jest najlepszy jeśli chodzi o udział w różnych festynach,zjazdach itd. Dzień jest ciepły, można sobie spokojnie wszystko obejrzeć i podziwiać. A taki zjazd tak wspaniałych aut to ogromny rarytas dla meżczyzn no i kobiet też
|
|
|
21.07.2010, 22:32
|
|
|
Fiat ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 66 Dołączył: 4-07 10 Użytkownik nr: 146 |
Fajnie jest się spotkać jak się ma wspólne zainteresowania. Może VW to przykład mogę podać to niezniszczalne garbuski. Mo ojciec miał garbuska, często się psuł, często trzeba było naprawiać te piękne auto, ale kto garbusa nie zrozumie, że to miłość na dobre i na złe. Jest wiele zlotów i spotkań fanów, posiadaczy VW garbusa i to jest ogromna pasja tych ludzi.
|
|
|
22.07.2010, 10:21
|
|
|
Trabant ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 10 Dołączył: 21-07 10 Użytkownik nr: 155 |
Hm, nic o tym nie słyszałem. Jeśli jednak istnieją takie imprezy to bardzo dobrze. Fani różnych hobby (w tym i samochodów) powinni się spotykać i pielęgnować (a również i podgrzewać) swoje zainteresowania. Sam chętnie jeżdżę Moto Weteran Bazar w Łodzi - polecam. Od jakiegoś czasu coraz mniej ludzi tam się pojawia i też mniej jest wystaw - nikt tam nie kupuje. Ludzie przyjeżdżają tylko pooglądać, co jest nieopłacalne dla samych wystawiających sprzęt...
|
|
|
22.07.2010, 16:39
|
|
|
Fiat ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 70 Dołączył: 2-07 10 Użytkownik nr: 142 |
A co to za Moto Weteran Bazar? Jakieś starocie samochodowe sprzedają? Pierwszy raz słyszę. A wracając do majóvwki to też niewiele na ten temat wiem, ale myślę, że musi to być fajna impreza, na której właściciele mogą na pewno dowiedzieć wiele interesującego na temat swoich samochodów, choćby podczas spotkań z innymi uzytkownikami volksagenów, a w Polsce jest ich co niemiara.
|
|
|
![]() ![]() |
Najczęściej przeglądane
Ostatnio dodane
Najnowsze zdjęcia
| MotoKobiety | ||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |